"Dejan Dražić"
"Dejan Dražić"

Dejan Dražić ide iz Viga, ali ostaje u Španiji?

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.06.16. | 11:52

Bivši fudbaler OFK Beograda na meti Himnastika

Dejan DražićTreće mesto u regularnom toku sezone, ali baraž se nije posrećio Himnatstiku. Međutim, klub iz Taragone ne odustaje od promocije u elitu, sledeća sezona je nova prilika, a sastojak koji je do sada nedostajao je - Dejan Dražić.

Himnastik je, naime, Dražićevo prezime zaokružio kao jedno od prioritetnih u letnjem prelaznom roku, jer je 20-godišnjeg igrača identifikovao kao fudbalera koji bi mogao da im donese raznovrsnost u napadačkim akcijama. Posebno se ljudima u Taragoni dopada što može da igra i po levom krilu i u centru, pa čak i kako napadač ako je potrebno.

Izabrane vesti

Drugo je pitanje da li se Dražiću ide u Segundu, ali čini se da ni ostanak u Vigu nije rešenje imajući u vidu da je kod trenera Eduarda Berica od februara odigrao samo 14 minuta. Sve skupa dest utakmica u dresu Selte, ali tek 460 minuta. Bivši fudbaler OFK Beograda je na Pirineje stigao prošlog leta i sa Seltom potpisao ugovor na pet sezona, ali je jasno da mu je pametnije da ode negde gde će igrati nego da vreme troši na klupi.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

ŠpanijaSeltaPrimeraHimnastik TaragonaEvropaDejan Dražić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara