"Novak Đoković"
"Novak Đoković"

Dejvis kup tim Srbije u Bangaloru bez umornog Đokovića!

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.09.14. | 18:31

Prvi reket sveta neće igrati protiv Indije u baražu za opstanak u Svetskoj grupi

Novak ĐokovićGlava je htela, ali je telo reklo ne, pa će srpski teniseri opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa morati da potraže bez Novaka Đokovića, koji nije doputovao sa ostatkom ekipe u Bangalor. Niti će. Selektor Bogdan Obradović tako će moći da računa na Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića, Iliju Bozoljca i Nenada Zimonjića, koji će se u ponedeljak priključiti saigračima.
"Naš najbolji i prvi teniser planete Novak đoković definitivno neće doći u Indiju. Najveći razlog je umor", nemoćno je slegao ramenima Obradović.
"Novak je imao izuzetno naporan deo sezone i potreban mu je predah, a putovanje u Indiju iziskuje ogromne napore, ne samo po pitanju putovanja, dolaska sa jednog na drugi kraj planete, iz Njujorka u Bangalor, već i teške uslove za igru ovde, visoka vlažnost i velika nadmorska visina. Novak veruje u pobedu našeg tima i svim srcem je uz nas", dodao je selektor.

O samom protivniku vrlo kratko.
"Velika je vlažnost, igra se pod otvorenim nebom i neće biti lako. Ali probaćemo od prvog poena da dominiramo u meču. (Somdev) Devarman i (Juki) Brambri su rivali koji su pobedivi u singlu, a u dublu ćemo videti ko će igrati sa (Nenadom) Zimonjićem".

Izabrane vesti

Meč za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa igra se od 12. do 14. septembra u Bangaloru.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bogdan ObradovićDejvis kupNovak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara