""
""

Delijama i Grobarima u tučama pomažu Grci i Rusi, partizanovci se biju i međusobno

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.05.13. | 20:33

U tuči u Železniku su uhapšene i pristalice stranih klubova koje du došle na poziv Grobara i Delija. Policija hapsi redom

 

Izabrane vesti

Uoči početka derbija policija je zbog tuča na više lokacija privela 92 osobe, među kojima su tri maloletnika, a sa nekoliko kamenica pogođen je i autobus koji je prevozio fudbalere crno-belih.

U Železniku je oko 15.30 sati, u blizini osnovne škole, izbila tuča navijača dva rivala posle koje je policija privela 20 osoba, među kojima i pet stranaca-četiri Rusa i jednog Grka, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Na Pančevačkom putu je privedeno 19 navijača, navode u MUP-u, dodajući da tokom pojačanog angažovanja policije nije bilo bitnije povređenih među pripadnicima MUP-a, a ni među navijačima.

Od privedenih u policijsku stanicu oduzeto je više navijačkih baklji, dva noža, dok je jedan od njih kod sebe imao i narkotike, dodaju u MUP-u.

Na kamenovanom autobusu s fudbalerima Partizana koji ih je prevozio na utakmicu, pričinjena je samo manja materijalna šteta. Jake policijske snage u punoj opremi i na konjima, saobraćajna policija i Žandarmerija, za sada, kontrolišu situaciju na i oko stadiona Partizana na kome se igra 144. večiti derbi.

Navijači Partizana međusobno su se potukli na južnoj tribini stadiona u Humskoj. Huligani su se gađali raznim predmetima i palili baklje, a strasti su smirene nakon intervencije policije. Tokom petominutnog incidenta utakmica nije prekidana. 

(FOTO: Star sport, Srđan Stevanović)


tagovi

144. večiti derbiFK Crvena zvezdadelijegrobarihuliganinavijačiFK PartizanSrbijaSuper ligtuca na stadionu jna

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara