""
""

Denver se pojačao: Potpisao Pol Milsap

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.07.17. | 09:19

Kajl Lauri ostaje u Torontu

Aktivirana je još jedna NBA bomba. Posle Džimija Batlera, Pola Pirsa, Pola Džordža, evo još jednog potpisa vrednog pažnje. Posebno zanimljivog našim poklonicima košarke, pošto je Pol Milsap prešao iz Atlante u Denver.

Krilni košarkaš, koji je u minule četiri sezone bio najvažniji igrač Jastrebova i četiri puta uzastopno učestvovao na Ol staru, dogovorio je trogodišnju saradnju sa ekipom iz Kolorada. Ugovor je vredan ukupno 90.000.000 dolara. Odnosno, 30.000.000 po sezoni.

Izabrane vesti

Milsap je prosečno beležio 18,1 poen i 7,7 skokova po meču, dospeo je u centar pažnje i postao jedan od traženijih igrača na tržištu. Izabrao je Denver, pa će tako Nikola Jokić dobiti sjajnog partnera pod oba koša. Posebno u odbrani, jer mu je trener Majk Meloun zamerao upravo na tom detalju. Ovo verovatno znači i da Italijan Danilo Galinari napušta tim iz Kolorada.

Milsap ima 32 godine, u NBA je stigao 2006. pošpto ga je Juta izabrala na draftu kao 47 pika, da bi 2013. prešao u Atlantu.

Istovremeno, Kajl Lauri (31) je dogovorio ostanak u Torontu. Potpisaće ugovor na tri godine, a za uzvrat će dobiti ravno 100.000.000 dolara.

(FOTO: Action images)


tagovi

Atlanta HoksDenver NagetsKajl LauriNBA ligaPol Milsap

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara