Desetorica igrača - 308.000.000 - dva gola?!

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.10.18. | 12:09

Rano je da kažemo da su promašaji, ali dobro im svakako nije krenulo...

I prtoteklog leta najveći klubovi sveta okrenuli su milijarde kako bi pojačali svoje ekipe za sve napornije i napornije sezone. Realizovano je na stotine hiljada transfera. Bilo je dosta takozvanih "bombi" ali bilo je i "ćoraka" Nisu baš sve bombe eksplodirale u novim sredinama. Ili bolje reći, dosta je onih igrača najavljenih kao TOP pojačanja koji se uopšte nisu snašli u novim sredinama, pod novim trenerima. To svakako ne znači daćemo ih odmah proglasiti za promašaje. Samo konstatujemo ko su ti skupoceni fudbaleri koji su ovog leta promenili sredinu, stigli kao kapitalna pojačanja, a gotovo da nisu kako valja ni zaigrali. 

Pritom, skrećemo pažnju da je ovo lista koju je sastavila španska Mraka, te da na njoj iz opravdanih razloga nema Andrea Gomesa i Džerije Mine, pojačanja Evertona koja zbog povreda još nisu obukla dres svog novog kluba. 

Izabrane vesti

Pa da krenemo... 

1) VINISIJUS ŽUNIOR

2) MALKOM

3) FABINJO

4) MATIJA KALDARA

5) FABIJAN RUIZ

6) BERND LENO

7) SAMU KASTILJEHO

8) MARIJANO DIJAZ

9) ČAGLAR SOJUNČU

10) KVINSI PROMES

Kad saberemo sav novac uložen u ovih deset momaka dolazimo do frapantne cifre zaista - 308.000.000 evra! A ono što je još frapantnije jeste podatak da su za tih 300 i kusur miliona evra u dosadašnjem toku sezone "kupljena" samo dva gola - onaj što je Samu Kastiljeho postigao pre desetak dana na gostovanju Sasuolu, kada je bio starter jedini put, te Dijazov protiv Rome u Ligi šampiona. Dva gola i još jedna asistencija Kastiljeha u Ligi Evrope.

Tačka.


tagovi

Letnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara