""
""

Desilo se i to čudo! Valensija pobedila dve zaredom (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.01.17. | 22:42

Slepi miševi slavili kao gosti u gradskom derbiju protiv Viljareala

Nije ni čudo što širom Evrope sneg „pada kao lud“, jer su fudbaleri Valensije dobili dve utakmice zaredom u prvenstvu. Ko zna kakva nas još čuda čekaju narednih dana. Naravno, malo smo se našalili, ali zaista je tako sa Slepim miševima ove sezone. Igraju veoma loše, a poslednji put su vezali dve pobede u Primeri u septembru prošle godine. A večeras je Valensija dobila i to kao gost, ni manje, ni više gradskog rivala Viljareal sa 2:0 u utakmici 19. kola španskog šampionata.

Izabrane vesti

Iako Žuta podmornica stoji znatno bolje na tabeli od komšija, domaći su u lošoj formi u poslednje vreme i ovo im je bila šesta utakmica uzastopce na kojoj nisu uspeli da pobede. Ujedno doživeli su i prvi poraz od Valensije od novembra 2014. godine. Slepi miševi su pre Viljareala u prošlom kolu savladali i Espanjol.

Prštalo je večeras na obe strane na El Madrigalu i može se reći da je Valensija pobedila jer je iskoristila svoje prilike. A ispada da su Slepi miševi ceo posao završili već u prvom delu utakmice kada su i postignuta oba gola.

Karlos Soler je u 35. minutu načeo domaću ekipu i to veoma atraktivnim volej udarcem, a asistencija je upisana Portugalcu Naniju. Golman Viljerala nije imao šanse. Sedam minuta kasnije odbrana domaćih napravila je ozbiljnu grešku a na najbolji način po goste iskoristio ju je Santi Mina.

U drugom poluvremenu Viljareal je bio za nijansu bolja ekipa, u dva navraga je čuvar mreže Valensije Dijego Alves morao da spašava ekipu, ali su se na kraju gosti uspešno odbranili i sačuvali pobedu.

PRIMERA - 19. KOLO:

Petak:
Las Palmas - Deportivo 1:1 (1:0)
/Garsija 13 - Andone 69/

Subota:
Espanjol – Granada 3:1 (2:1)
/Rejes 11, Pjati 32, Navaro 48 - Pereira 23/

Real Madrid – Malaga 2:1 (2:0)
/Ramos 36, 43 - Huanpi 63/

Alaves – Leganes 2:2 (1:1)
/Lagvardija 11, Eder 51 - Gerero 45, Pablo Insua 84/

Viljareal - Valensija 0:2 (0:2)
/Soler 35, Mina 42/

Nedelja:
12.00 Osasuna – Sevilja
16.15 Bilbao - Atl. Madrid
18.30 Betis – Hihon
18.30 Sosijedad – Selta
20.45 Eibar - Barselona

(FOTO: Action Images)


tagovi

ViljarealValensijaSanti MinaPrimera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara