"Di Natale"
"Di Natale"

Di Natale napušta Udineze: Prvo da sruši rekord Bađa, a onda sledi odlazak u Empoli ili MLS

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.04.15. | 21:57

"Sve može da se desi i ništa nije isključeno“, rekao je Karpeđani

Di NataleAntonio Di Natale, sudeći prema izjavama njegovog menadžera Bruna Karpeđanija, broji poslednje dane u Udinezeu. Italijanski napadač uveliko krcka 38 godinu života i 11 sezonu kao član Zebri, gde je na 356 mečeva postigao 186 golova, rešio je da na kraju sezone napusti Friuli.  
„U ovom trenutku ne vidim da će Di Natale ostati u Udinama. On želi da ode na kraju sezone. Završio je ciklus u Udinezeu, a razlozi nisu ekonomske prirode. Još nije sigurno ni da li će ostati u Italiji. Odluka će u svakom slučaju pasti na kraju sezone. Sada je fokusiran da stigne rekord Roberta Bađa po pitanju najboljeg strelca u Seriji A“, rekao je Karpeđani.

Di Natale je do sada postigao ukupno 204 golova. Nedostaju mu još dva kako bi prestigao Bađa koji je stao na 205. Posle toga odlučiće gde će okončati karijeru. Mnogi ga vide u Empoliju, gde je i skrenuo pažnju na sebe.
„Interesovanje su pokazali mnogi klubovi iz Italije i MLS. On ima sjajne odnose sa predsednikom Empolija. Tržište je tako da sve može da se desi i ništa nije isključeno“, zapalio je Karpeđani nadu navijačima Empolija da će odbegao sin vratiti kući.

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

UdinezeSerija AItalijaEvropaAntonio di Natale

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara