"Viktor Cigankov i Nemanja Miletić"
"Viktor Cigankov i Nemanja Miletić"

Dinamo bez Vide, frka oko Embokanija: Idemo da pobedimo Partizan

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.12.17. | 13:07

Fudbaleri ukrajinskog velikana uvereni u osvajanje prvog mesta u Grupi B Lige Evrope

Viktor Cigankov i Nemanja MiletićZa razliku od Partizana, koji je remijem sa Vojvodinom propustio šansu da se aktivnije uključi u šampionsku trku, Dinamo u sjajnom raspoloženju čeka poslednji meč Grupe B Lige Evrope.

Velikan iz Kijeva vezao je četiri pobede u Premijer ligi Ukrajine, deluje razigrano i efikasno, a prema izveštajima sa lica mesta motivisan je da takmičenje na međunarodnoj sceni okonča trijumfalno.
Iako smo se plasirali dalje, pred nama je još jedan zadatak. Da osvojimo prvo mesto u grupi. Posebno što smo na gostovanju u Albaniji propustili šansu. Posle pobede nad Marijupolom (5:1) nadam se da će publika u četvrtak doći na stadion u što većem broju. Dosad smo se osećali kao da igramo pred praznim tribinama, ali ovaj ubedljiv trijumf je pozivnica navijačima da nas podrže. Postaraćemo se da im se odužimo dobrom partijom“, rekao je defanzivac Dinama Jevhen Kačeridi, komentarišući posetu na Olimpijskom stadionu.

Izabrane vesti

MOZZART kvote 6503 Dinamo Kijev - Partizan 1 (1,70), X (3,70), 2 (5,20)

Tek nešto malo više od 6.000 ljudi bilo je u nedelju veče na tribinama pomenutog zdanja, kapaciteta 70.000 mesta, što deluje poražavajuće malo za klub takvog renomea. Zato i poziv Kačeridija.

Ko sudi Partizanu u Kijevu...

Poput Miroslava Đukića, i trener Dinama Aleksandar Hackevič suočen je sa kadrovskim problemima. Hrvatski štoper Domagoj Vida sigurno neće igrati u četvrtak, pošto je zbog povrede propustio poslednjih pet takmičarskih utakmica. Protiv Marijupola se povredio i prvi špic ekipe, Dijumersi Embokani, napustio je teren pred kraj prvog dela i još se ne zna da li će biti spreman za okršaj sa Partizanom.
Dinamov zadatak je da uvek i svuda ide na pobedu. Sad je ulog prvo mesto. Znamo da do njega možemo i remijem, ali ćemo, budite sigurni, istrčati na teren sa ambicijom da osvojimo tri boda protiv Beograđana“, obećao je Viktor Cigankov, krilni vezista Kijevljana.

(FOTO: Star sport)           


tagovi

Dijumersi MbokaniDinamo KijevDomagoj VidaLiga EvropeFK PartizanSrbijaUkrajina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara