Dinamo ne kalkuliše, sa najjačim snagama na Slaven

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.12.18. | 15:35

Zagrepčane zanimaju sva takmičenja, pa i kup Hrvatske

Poslednja utakmica četvrtfinala kupa Hrvatske odigraće se večeras u 19:30 na Maksimiru. Branilac trofeja i apsolutni favorit Dinamo dočekuje Slaven Belupo, koji se bori za opstanak u najjačoj ligi.

Dinamo je ove sezone dva puta svladao Slaven Belupo, igra na domaćem terenu, ali trener Nenad Bjelica u utakmicu ulazi bez kalkulacija. Tako na primer, u prvenstvenom okršaju sa Goricom igrao je sa gotovo kompletnom rezervnom postavom, a danas će protiv slabijeg Slavena istrčati sa skoro najjačim sastavom.

Izabrane vesti

Ozbiljno je Bjelica shvatio kup takmičenje u kome nema popravnog. Dinamu bi ispadanje iz kupa bila velika šamarčina, pogotovo posle ove gotovo besprekorne jeseni. Dinamo ide po sve četiri pobede do kraja prvog dela sezone, pa zato danas treba očekivati Livakovića, Stojanovića, Leovca, Hajrovića, Gojaka, Olma i Gavranovića u udarnih 11, a članom standardne postave možemo smatrati i mladog Ivana Šunjića.

Od "rezerva" zaigraće Marko Lešković i Amir Rahmani, kao i Mario Šitum koji je odigrao odlično protiv Gorice i postigao jedini pogodak na utakmici. U kadru su svi, osim Lovre Majera, koji se vratio treninzima ali još nije spreman za igranje takmičarskih utakmica.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 19:30 4584 HRV K Dinamo Z. - Slaven kmb 1&3-5 2,20
Ukupna kvota2,20

KUP HRVATSKE - ČETVRTFINALE

Utorak
Inter Zaprešić - Vinogradar 3:0 (2:0)
Lokomotiva Zagreb - Rijeka 1:2 (1:0)

Sreda
17.00: (2,20) Osijek (3,25) Hajduk (3,15)
19.30: (1,25) Dinamo (5,20) Slaven (11,0)

*** kvote su podložne promenama

FotoShutterstock


tagovi

sportsko klađenjeDinamo ZagrebSlaven BelupoKup Hrvatske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara