""
""

Dmitrović kormilari u Borcu

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.06.16. | 12:58

Čačani sa novim trenerom dans počinju pripreme

Fudbalski klub Borac pripreme za novu sezonu  započinje danas (17 sati) sa novim-starim šefom stručnog štaba Ljubišom Dmitrovićem. Ovo je treći put da perspektivni trener seda na klupu čačanskog Superligaša. Pored Borca Dmitović je predvodio užičku Slobodu, lučansku Mladost i Jedinstvo iz Bijelog Polja.

Novi kormilar Zebri za Mozzart Sport ističe da je primarni zadatak kluba da održi elitni rang takmičenja.

Izabrane vesti

“Na početku mog novog mandata ne mogu mnogo toga reći. Sve će zavisiti od igračkog kadra koji ćemo kompletirati u hodu, do kraja avgusta. Zna se da su nas napustili golman Vladimir Bajić i Đuro Zec. Pozajmica je istekla Darku Zoriću, stranci se neće pojaviti na prozivci, a ostali igrači su naši, ali su pojedinci na transfer listi”, kaže za naš portal Ljubiša Dmitrović.

Priliku da se dokažu dobiće i neki mladi igrači?
“Tako je, šansu će dobiti pojedinci iz naše omladinske škole, igrači koji su bili na pozajmici u Poletu iz Ljubića. Ponavljam radićemo i stvarati tim u hodu. Zna se još da će mi pomoćnik biti Vladimir Stanisavljević, da   ćemo dva puta dnevno trenirati na igralištu Remonta, a da se očekuje i neki odlazak van Čačka”, zaključio je Dmitrović.

Piše: Đurđe Mečanin

(Foto MN Press)


tagovi

SrbijaLjubiša DmitrovićEvropaBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara