"Fudbaleri Borca"
"Fudbaleri Borca"

Dmitrović po starom planu: Borac mora napasti u Surdulici

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.08.16. | 09:01

„Niko se u Surdulici nije naigrao fudbala, ali mi moramo igrati na rezultat i dati sve od sebe u ovom trenutku“, kaže Ljubiša Dmitrović, trener Borca iz Čačka uoči gostovanja Radniku iz Surdulice

Fudbaleri BorcaZa fudbalere čačanskog Borca nema odmora. Oni večeras u 20.00 igraju na neugodnom terenu Radnika iz Surdulice. Posle teško izborenog remija sa Radničkim iz Niša, što je do sada i jedina, mršava berba bodova za Čačane, Borac mora da igra na pozitivan rezultat.

Šef stručnog štaba Čačana, Ljubiša Dmitrović očekuje da je koliko toliko pozitivan rezultat iz poslednje utakmice dovoljan da se u Surdulici ne zaviori bela zastava čačanskih Zebri.
„Prvi cilj koji postavljam pred igrače je da ponove pristup kakav su imali u sredu. Kada se izađe na teren i da sve od sebe onda dođe i rezultat. Mi smo takav tim da samo ako pružimo maksimum možemo očekivati povoljan rezultat. Činjenica je da nas očekuje teško gostovanje. Niko se u Surdulici nije naigrao fudbala, ali mi moramo igrati na rezultat i dati sve od sebe u ovom trenutku", kaže Dmitrović.

Izabrane vesti

Kadrovska situacija je za nijansu bolja jer je Aleksandru Tanasinu istekla suspenzija.
"Pripremamo se za teško gostovanje i mislim da prvi bod koji smo osvojili u sredu treba da pozitivno deluje na ekipu, pre svega psihološki. Bio bih lično zadovoljan svakim pozitivnim rezultato, a to je sve osim poraza“, jasan je Dmitrović koji zna da Čačani više nemaju prava na nonšalantno šetanje po terenima Superlige Srbije jer im je trenutno svaki bod bitan za vraćanje samopouzdanja i plasman u željenu bezbednu zonu na tabeli.  

Piše: Miloš Milić

(FOTO: Srar Sport)


tagovi

SuperligaRadnikLjubiša DmitrovićBorac ČačakAleksandar Tanasin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara