""
""

Dmitrovićeve violine za ljuljanje Javora

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.09.16. | 11:23

Trener Borca za MOZZART Sport o komšijskom derbiju sa ivanjičkim Javorom

Prvi jesenji dani u Čačku, i još jedan, ovoga puta komšijski derbi između Borca i ivanjičkog Javora sjajan su povod za susret i razgovor s povodom sa Ljubišom Dmitrovićem, šefom stručnog štaba Zebri. U Čačku se zna, mesta za kiks nema, pa Dmitrović za MOZZART Sport odgovara na naše, možda šaljivo pitanje koje se odnosi na odnos snaga, i mogućnosti Borca da kraj Morave zaljulja Javor, a da shodno komšijskoj himni ne bude suprotno...
„Pogled na tabelu, i sve vam je jasno, jer duel je važan za obe ekipe. Dobro se mi poznajemo, tako da nema tajni ni za jedne ni za druge. Javor teško gubi utakmice, ali ne gledajte na nas samo kroz tabelu. Borac ume, i može da igra sa svima što se moglo videti na prethodnim utakmicama, to ste videli“, kaže Ljubiša Dmitrović. 

Izabrane vesti

Utakmica koja u Čačku, kao i u Ivanjici ima prvorazredni značaj može ukazati Borcu put sa veoma neugodne pozicije na tabeli Superlige Srbije.
„Ne mogu da računam na Krstića zbog parnih žutih kartona, ali to ne znači da nemamo adekvatne kadrovske odgovore. Ako vas to zanima, atmosfera u timu je izvanredna, veoma smo motivisani, i nemamo baš nikakvih problema sa elanom. U Čačku se na teren protiv Javora izlazi srcem, igra iz sve snage, tako da verujem da neće izostati ni podrška naših navijača koji ovaj meč s nestrpljenjem isčekuju“, kaže Dmitrović i tipuje na tvrdu utakmicu, jer kako kaže Javor ume da igra na rezultat.
„Pa jeste, Ivanjičani umeju da igraju na rezultat, ali ne zaboravite da ni za njih ovo nije samo još jedna u nizu prvenstvenih utakmica. Mi znamo šta bismo trebali da učinimo, i verujem da u tom smislu nikome u Borcu ne nedostaje motivacije. Oni imaju dosta kvalitetnih pojedinaca, tako da očekujem dobro nadmetanje na našem stadionu“, zaključio je Dmitrović razgovor za MOZZART Sport. 

Utakmica između Borca i Javora iz Ivanjice igra se u nedelju na Gradskom stadionu u Čačku s početkom u 19 časova. 

Piše: Miloš Milić

(FOTO: Printscreen)


tagovi

SuperligaLjubiša DmitrovićJavorČačakBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara