"Božinov i Gogua"
"Božinov i Gogua"

Dobre vesti za crno-bele pred put u Ivanjicu: Gogua i Božinov na raspolaganju

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.04.16. | 12:35

Partizan pun opzimizma ide na noge Javoru

Božinov i GoguaJavor za mesto u plej-ofu, Partizan za prednost domaćeg terena, jer Čukarički opasno preti. Posle četiri uzastopne pobede za crno-bele utisak je da je Ivan Tomić uspeo da ekipi nametne makar nešto od svojih ideja, iako još mnogo toga treba popraviti, što se jasno videlo u prvih 45 minuta okršaja sa Radnikom u poslednjem kolu.

Ivanjica je, pritom, već godinama jedan od najtežih terena u Srbiji.

Izabrane vesti

"Očekuje nas jedno od najtežih gostovanja u Superligi. Poznato je da je Javor dobar domaćin i da na svom terenu osvaja veliki broj bodova. Imaju veoma dobrog trenera (Mladen Dodić, prim. aut.), koji poznaje prilike u ligi, koji je radio i u reprezentaciji. Što se nas tiče vezali smo nekoliko pobeda, uslovi za igru su drugačiji nego na našem stadinu, ali na nama je da se prilagodimo", rekao je Tomić na konferenciji za medije u sportskom centru Teleoptik.

Osokoljen dobrim vestima od lekarskog tima. Oporavljeni Sedrik Gogua biće u konkurenciji za tim, dok se Valeri Božinov vraća posle odrađene suspenzije.
"Kadrovska situacija je svakim danom sve bolja. Gogua je u boljem stanju nego Everton, ali je Brazilac doživeo povredu teže prirode. Današnji treninig otkloniće nam sve nedoumice. Božinov se vraća posle suspenzije. Imamo neke sitne probleme, a posle današnjeg treninga imaću širu sliku", rekao je strateg crno-belih i naglasio da na ovu utakmicu ne gleda kao potencijalnu utakmicu finala Kupa Srbije s obzirom na to da bi Partizan i Javor mogli da se bore za trofej najmasovnijeg takmičenja Srbije.

Pod uslovom, naravno, da crno-beli u Subotici savladaju Spartak u revanšu, da Javor u Čačku sačuva prednost od 2:1 iz prvog susreta...
"Uopšte nisam razmišljao o tome, to mi nije palo ni na pamet. Ovo je utakmica za sebe, koja nosi tri boda. Nosi svoju draž i u njoj treba da pokažemo da smo spremni. Treba da budemo još konkretniji i koristimo šanse, a ne da se dešavaju situacije iz prošle utakmice kada smo golove primali iz kontre", zaključio je Tomić.

Utakmica 29. kola Superlige Srbije između Javora i Partizana igra se sutra od 16 sati.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Valeri BožinovSuperligaSrbijaSedrik GoguaFK PartizanIvan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara