""
""

Dodić za opstanak mora da gasi vatru Zmajeva!

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.11.16. | 12:29

Trener Borca iz Čačka pred ultimativnim zadatkom u duelu s Voždovcem bira ofanzivnu igru za pun plen kraj Morave

Kakve kalkulacije, pa Borac nema prava na kiks čak ni na gostujućem terenu, dok se kraj Morave o defanzivi ne sme ni govoriti. Mladen Dodić, šef struke Borca svestan je činjenica i ultimativnog zadatka za opstanak u srpskoj eliti.
„Voždovac je protiv Spartaka pokazao da igra na veštačkoj travi za njih nije hendikep. U sastavu imaju Stojanovića, a tu su i vođa tima Pavlović, zatim Mihajlović, ali i mladi reprezentativac Filipović. Pazite, oni i na klupi imaju jak sastav. Pre svega mislim na Dražića i Ćirkovića, ali s tim ne smemo da kalkulišemo. O povlačenju, kao ni o bilo kakvom rezultatu koji ne donosi sva tri boda ne smemo da razmišljamo“, kaže Mladen Dodić za Mozzart Sport na šta smo logično postavili pitanje koje se odnosi na bivšeg čačanskog fudbalera, Đura Zeca koji sada nosi dres Zmajeva. Šta Dodić misli s njim?
„Jasno, Zec će biti u sastavu Voždovca, ali u kombinacijama za naš sastav konačno imamo Krstića, Zoćevića i Marčića. Znam da nam sledi teška utakmica, kao što znam da svi na terenu moraju da budu spremni kako moralno tako i fizički. U sastavu će se naći samo psihički najjače karike u timu. Tu nema izuzetaka, jer igramo na pobedu“, jasan je Mladen Dodić kada za Mozzart Sport govori o onome što se u sredu u 13 sati mora učiniti na Gradskom stadionu kraj Morave.

Izabrane vesti

Piše: Miloš Milić

(Foto: MN PRESS)


tagovi

Borac ČačakĐuro ZecMarko ZoćevićMladen DodićSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara