""
""

Dodićev gas do daske: Borac se ne plaši ultimativnih okršaja

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.02.17. | 10:03

Šef struke Čačana očekuje da će se pozitivni rezultati i dobre igre s priprema preneti i na teren Superlige

Varljiv je bio subotički Spartak bio za čačanske Zebre. U Ohridu je Borac sa starim znancem iz Superlige Srbije odigrao dva susreta u istom danu. U prvom meču Subotičani su slavili sa (1:0), dok je u drugom Borac slomio prijateljski otpor Spartaka sa (3:0).

Izabrane vesti

Tako teku pripreme Borca u Makedoniji. O budućim očekivanja proisteklim iz ovih rezultata pred nastupajuće odlučujuće okršaje za opstanak u eliti govori Mladen Dodić, šef stručnog štaba Borca.
„To što je Borac već četvrtu zimu na pripremama u Ohridu dovoljan je pokazatelj da su uslovi ovde veoma dobri. Ja sam kao trener Javora prošle zime bio ovde i poznati su mi kapaciteti sa kojim raspolaže ovo mesto. Priključio nam se i Lazar Jovanović koji je igrao za selekciju Srbije u Americi, pa smo sada kompletni. Iako možda trenutno  imamo veći broj igrača nego što bi trebalo, zadovoljan sam pre svega atmosferom u ekipi i njihovim odnosom prema obavezama na svakom treningu i utakmici“, rekao je Mladen Dodić zadovoljan rezultatima pripremnih utakmica.

U ovom trenutku vredno je navesti da Borac u Makedoniji u utorak igra sa ekipom Mladosti iz Podgorice, a zatim i sa Škupijem iz Skoplja u sredu. Po povratku u Čačak, Zebre će se se sastati sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca i Radničkim iz Kragujevca.
„U odnosu na jesenas ostali smo bez Tanasina, Krstića, Maslaća i Bogdanovića. Ako gledamo i kvantitavno i kvalitativno mislim da smo se adekvatno pojačali u svim linijama tima. Zadovoljan sam sa prelaznim rokom jer mislim da sada imamo bolje izbalansiran tim koji će biti respektabilan u prvenstvu i kadar da se nosi ravnopravno sa svim protivnicima kako u Čačku tako i na gostovanjima. Uz starosedeoce, igrače koji su novi u klubu koji treba da dokažu da su prava pojačanja, imamo i grupu mlađih igrača koji su tu da uče i koriste svaku priliku da stiču iskustvo“, zaključio je Dodić i dodao da je svestan da Borac u prvenstvu nas očekuje 16 teških utakmica, devet u regularnom delu prvenstva i sedam u plej-autu.
„Svesni smo činjenice da ta borba može potrajati do poslednjeg kola jer se sve druge ekipe i pojačavaju i spremaju i niko se neće lako predati do kraja. Takođe, nas čeka i četvrtfinale Kupa Srbije što znači da će biti mnogo teških utakmica, ali sam optimista pre svega kada vidim sa kakvim motivom rade igrači i nadam se da će tako motivisani biti i kada počne prvenstvo što je osnov za ostvarenje ciljeva“, zaključio je šef stručnog štaba Borca.

Piše: Miloš Milić

(Foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaSpartak SuboticaRadnički KragujevacpripremeMladen DodićMetalac Gornji MilanovacMario MaslaćLazar JovanovićČačakBorac ČačakAleksandar Tanasin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara