DOGOVORENO: Braun u Partizanu

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.10.18. | 20:11

Američki košarkaš do kraja nedelje stiže u Beograd, objavio je SOS kanal

Partizan radi punom parom ovih dana. Posle Stefana Jankovića koji je u ponedeljak zvanično postao član crno-belih, to bi za nekoliko dana trebalo da uradi i Amerikanac Entoni Braun.

Kako je objavio autor emisije SOS koš, Vladan Tegeltija, ovaj 26-godišnji košarkaš dogovorio je uslove saradnje sa crno-belima i u Beograd bi trebalo da doputuje do kraja nedelje u društvu oca.

Izabrane vesti

Ističe se i da je klub već rezervisao stan u kojem će Braun živeti, kao i to da će potpisati ugovor do kraja sezone. Ovaj momak koji igra na pozicijama dva i tri biće sedmi novajlija u timu Partizana u odnosu na prošlu sezonu.

Braun je diplomac univerziteta Stenford, a na draftu 2015. godine su ga kao 34. pika izabrali Los Anđelese Lejkersi. Tamo je odigrao jednu sezonu, a zatim je branio i boje Orlando Medžika, Minesote i Nju Orleansa.

U dosadašnjoj karijeri sakupio je 41 meč u NBA ligi sa prosečnim učinkom od 3,9 poena i 2,5 skokova. Prošle sezone je u Razvojnoj ligi nastupao za Ajova Enerdži gde je postizao 18,9 poena po utakmici.

Foto: Printscreen


tagovi

Entoni Braun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara