Dogovoreno: Korea u Laciju! Badelj jako blizu, ali i Sporting se pita

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.07.18. | 15:25

Poznati svi detalji...

Lacio će izgleda ipak uspeti da se dokopa potpisa Milana Badelja pre Sportinga, ali dok se taj posao ne završi stiže veliko pojačanje iz Španije - Hoakin Korea!

Mada je tokom poslednja dva dana izgledalo da su Lacio i Sevilja sve dalje od dogovora za transfer argentinskog krilnog napadača zbog velike finansijske razdaljine, italijanski Skaj preneo je danas da su klubovi našli sporazum i da će transfer biti završen u najskorije vreme! 

Izabrane vesti

Novinar Fabricio Romano tvrdi da će ugovor sa Koreom biti potpisan na pet godina, a da Sevilji sledi 16.000.000 evra na ime transfera, plus još 3.000.000 evra na razne bonuse. Lacio je uspeo da izvuče odličnu cenu za momka kome ugovor ističe 2021. godine, mada se nije tokom prethodne sezone pokazao u najboljem svetlu. 

Podsetimo, Lacio je prvobitno nudio Sevilji pozajmicu, uz 20.000.000 evra na ime otkupa, dok je Sevilja tražila četiri miliona za pozajmicu i još dvadeset i dva miliona evra za opciju transfera, što u Rimu nisu hteli da prihvate. Ipak, dogovor je postignut na više nego dobroj sumi, što će Sevilji sada dati mogućnost da napadne Aleiša Vidala!

Upravo je od Koreinog transfera zavisila Sevilja u ovom poslu. Barselona za svog desnog beka zahteva uporno 10.000.000 evra, dok Sevilja traži 7.000.000 evra. To će, sada je jasno, biti realno. 

Što se tiče Badelja, Romanov kolega sa Skaja Đanluka di Marcio tvrdi da je hrvatski vezista na pragu potpisivanja četvorogodišnjeg ugovora. Iz Portugalije je tokom jutra stigla informacija da je Badelj jako blizu Sportinga za trogodišnji ugovor vredan 2.000.000 evra po sezoni, uz bonus od 2.000.000 evra za potpis. 

Čekamo, čekamo...

Foto: Action Images


tagovi

Hoakin KoreaLetnji prelazni rok 2018Milan Badelj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara