"Nikola Vučević dominira u dresu Orlanda"
"Nikola Vučević dominira u dresu Orlanda"

Dok Rivers: Vučević je ol-star kalibar, zašto niko ne priča o tome? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.11.14. | 16:40

„Retko možete čuti da neko priča o njemu, ali kada pogledate njegove brojke, videćete da su na nivou superstarova i ol-star igrača u ovoj ligi'', poručio je trener Los Anđeles Klipersa

Nikola Vučević dominira u dresu Orlanda

Crnogorski centar hara NBA ligom! Trener LA Klipersa Dok Rivers pohvalio je centra Orlanda Nikolu Vučevića i rekao je da je Crnogorac igrač ol-star kalibra!

Izabrane vesti

Rivers je sipao pohvale na račun 24-godišnjeg centra Medžika i istakao da je sjajni Crnogorac nepravedno zapostavljen i potcenjen igrač.
Vučević je Ol-star, strašan igrač! On je verovatno najbolji igrač lige o kojem se ništa ne zna. Retko možete čuti da neko priča o njemu, ali kada pogledate njegove brojke videćete da su na nivou superstarova i Ol-star igrača u ovoj ligi. No, niko to ne pominje’’, poručuje trener Los Anđeles Klipersa.

Dok Rivers oduševljen Nikolom Vučevićem

Iskusni strateg smatra da Vučević zna mnogo više od onoga što mu se pripisuje, a to su skakačke sposobnosti i igra u piku. Rivers ima mnogo bolje mišljenje o crnogorskom reprezentativcu..
Njegov napadački arsenal je neverovatan. Sjajan je na niskom postu kada igra leđima, ali može da poentira i licem pošto ima dobar šut. Stvarno je dobar igrač’’, nastavlja sa pohvalama popularni Dok.

Da pohvale na račun Nikole Vučevića nisu slučajne govori i veliki napredak u odnosu na prošlu sezonu koji je pokazao u dosadašnjih 13 mečeva tekuće sezone. Crnogorac u proseku beleži 18,8 poena, 11,9 skokova što ga čini drugim skakačem NBA lige i 2,7 asistencija uz sjajnih 53,8 % šuta iz igre, dok je lane postizao 14,2 poena po utakmici uz okruglo 11 uhvaćenih lopti.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Dok RiversNBA ligaNikola VučevićOrlando Medžik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara