""
""

Doping kontrola posle derbija

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.05.13. | 11:18

Po dva igrača iz Partizana i Crvene zvezde biće podvrgnuti testovima kako bi se utvrdilo da li su koristili nedozvoljena sredstva

 

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde biće podvrgnuti doping kontroli po završetku 144. večitog derbija. Po dva igrača iz svake ekipe će morati na obavezne testove odmah posle utakmice koja direktno odlučuje o tome da li će šampionski trofej šestu godinu uzastopno krasiti dom crno-belih ili će se vratiti na Marakanu.

Izabrane vesti

U saradnji Fudbalskog saveza Srbije, Antidoping agencije Srbije i dva kluba narednih dana trebalo bi da se preciziraju detalji koji se tiču organizacije testova i uzimanja uzoraka na stadionu u Humskoj 1. Iako bi se  Iako se pojavila informacija da je doping kontrolu inicirao Partizan, to nije tačno, pošto su za susrete velike važnosti posete članova Antidoping agencije postala uobičajena stvar.

Na mečevima večitih rivala doping kontrola je sprovođena poslednjih pet godina i do sada nije otkriveno da je bilo koji fudbaler koristio nedozvoljena sredstva.

 

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

144. večiti derbiantidoping agencijaFK Crvena zvezdadoping kontrolaFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara