Dortmund bi Gameira, a Atletiko 20.000.000 evra! Čeka se lančana reakcija...

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.08.18. | 14:22

Nova meta za Borusiju

Praktično otkako je letnja pijaca otvorena, Kevin Gameiro nalazi se na izlaznim vratima Atletika i pred pragom Mestalje. Iskusni francuski golgeter bio je viđen kao pojačanje Valensije i zamena za Simonea Zazu, ali taj posao još nije završen.

Tačnije, niti je Gameiro pojačao Valensiju, niti je prvo Simone Zaza otišao nazad u Italiju, gde ga spremno čeka Torino uz obeštećenje između 15.000.000 i 20.000.000 evra. Zbog toga, ali i fokusa Valensijine uprave na pregovore sa Pari Sen Žermenom za Gonsala Guedeša, klub sa istoka Španije mogao bi da ostane bez velikog pojačanja. Kako javlja ogranak radija Kadena Ser iz Valensije, inače jednog od najuticajnijih medija na Iberijskom poluostrvu, za Gameira je sada zainteresovan Dortmund! 

Izabrane vesti

Borusija je, istina, u potrazi za novim golgeterom, pošto klub nije uspeo da nađe zajednički jezik sa Čelsijem oko prodaje Mišija Batšuaja, zbog čega je nova meta postao upravo Gameiro. Navodno, Atletikove apetite zadovoljila bi ponuda od 20.000.000 evra, što bi bilo dovoljno da Čolo Simeone završi dolazak novog centarfora, a po svoj prilici to bi trebalo da bude Nikola Kalinić. Doduše, Rohiblankosi su se poslednjih dana dovodili i u vezu baš sa Batšuajem i Olivijeom Žiruom. Situacija je dosta komplikovana. Batšuaji je nedavno obavio razgovor sa Mauricijem Sarijem koji mu je obećao značajniju ulogu u Čelsiju naredne sezone, dok Žiru ne bi odlazio sa Ostrva, iako je ušao u poslednju godinu ugovora sa Čelsijem. 

Jedan transfer bi zapravo mogao da pokrene lavinu. Pitanje je samo - ko će povući okidač?

Foto: Action Images


tagovi

Kevin GameiroLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara