""
""

Došao Avram Grant i odmah krenulo!

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.01.18. | 11:31

Eventualni trijumf jedne od ekipa značio bi i skok ka sredini tabele

Vreme je da privodimo kraju deveto kolo indijske Superlige. U petak se u poslednjem meču pomenute runde sastaju Nortist Junajted i Atletiko Kolkata (15.30).

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 15:30 9515 INDS1 NorthEast United - Atletico de Kolkata ug 0-1 2,60

Zanimljivo, na klupi Atletika sedi legendarni Tedi Šeringem, na golu finski veteran Jusi Jaskalainen kojeg se sigurno sećate iz perioda dok je branio za Bolton, kasnije za Vest Hem i Vigan. Tu je i Robi Kin, legendarni Irac i bivši fudbaler Lidsa, Liverpula, Intera, Totenhema i Los Anđeles Galaksija, ali on je trenutno povređen. Nema sumnje da bi njegovo prisustvo na terenu i te kako pomoglo gostima, s obzirom na to da imaju baš jalov napad. 

Ipak, najgorim napadom u ligi može da se "pohvali" Nortist Junajted sa tačno pola postignuta gola u proseku. Indijski mediji pišu da je Brazilac Marsinjo odlično igrao na sredini terena i stvarao šanse ofanzivcima, ali ovi nikako ne uspevaju da materijalizuju njegovu kreativnost. Ceh loših rezultata platio je portugalski trener Žoao de Deus, a nasledio ga je Avram Grant, koji ujedno obavlja funkciju klupskog savetnika. Nekadašnji trener Čelsija i Partizana stupio je na novu dužnost trećeg januara, a Nortist je slavio protiv Goe nakon tri dana (2:1). Inače, Atletiko je pak nešto bolji kada je reč o efikasnosti (0,75). 

Dalje...

Nortist prosečno prima 1,63 gola po meču, Atletiko 1,13. Domaćin je tek na 38 odsto mečeva ove sezone igrao 3+, a tim iz Kolkate tek 25 %. Gost je u seriji od četiri meča na kojima je štiklirana igra 0-2. Na pet od šest proteklih međusobnih duela ovih timova prolazila je igra 0-2. Sve ovo ukazuje da ćemo videti tvrd meč. Tip 0-2 je nekako najsigurniji, a 0-1 je tu za hrabre. Svakako će i jedni i drugi biti oprezni, ali i motivsani jer bi im eventualna pobeda obezbedila značan skok ka sredini tabele. 

INDIJA 1, SUPERLIGA - 9. KOLO

Sreda
Delhi Dajnamos - Kerala Blasters 1:3 (1:1)

Četvrtak
Goa - Džamšedpur 2:1 (1:0)

Petak
15.30: (2,50) Nortist Junajted (2,95) Atletiko Kolkata (2,95)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

Avram GrantGoaIndijameđunarodni fudbalsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara