"Rafael Nadal"
"Rafael Nadal"

Došao sam do pobedim, a ako igram finale sa Federerom, tim bolje!

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.11.17. | 13:43

Rafa Nadal će pokušati da sa rovitim kolenom prvi put u karijeri slavi na završnom mastersu sezone u Londonu koji počinje 12. novembra

Rafael NadalPrvi reket sveta, Rafael Nadal odigrao je masteralno i praktično bez ikakvih problema gotovo celu sezonu osvojivši pritom i dva grend slema, Rolan Garos i US open.

Sve je bilo savršeno do mastersa u Parizu gde je opet "poklekao". Naravno, javio mu se stari problem sa kolenom i veliko je bilo pitanje da li će uopšte moći da nastupa na završnom mastersu u Londonu. Prošao je kratku rehabilitaciju na rodnoj Majorki, a onda je prošao i testove u engleskoj prestonici ne bi li dobio konačno zeleno svetlo za učešće na turniru koji nikada (!) nije osvojio.

Izabrane vesti

"Koleno je dobro, naporno smo radili ne bismo li ga povratili. Ako sam ovde, onda sam došao da igram, hoću da osvojim ovaj turnir, to je moja nada i moja motivacija. To što ga nikada nisam osvojio, ne utiče na moja stav, a on je da ako izađem na teren onda idem na pobedu. I ništa drugo me ne interesuje. Ovde sam da bih stigao do finala i slavio u njemu. A ako mi protivnik bude Federer, tim bolje!", tvrdi Španac.

Završni masters sezone igra se u Londonu u O2 hali na tvrdoj podlozi za nagradni fond od 8.000.000 dolara.

(foto: Shutterstock)


tagovi

EngleskaEvropaMasters kup LondonRafael NadalRodžer FedererŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara