Dosta je i 1:0

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.11.18. | 10:26

Smete li da igrate tačan rezultat

Odličnim izdanjem u Eskišehiru i trijumfom na gostovanju protiv Turske u subotu popodne (1:0) Švedska je izborila mogućnost da pred svojom publikom u Stokholmu protiv Rusije u poslednjem kolu juri pobedu za prvo mesto u Grupi 2 i promociju u elitni rang Lige nacija.

Rusi stižu sa tri poena prednosti, dovoljan im je i remi za dalji plasman, ali su i ometeni, najpre ubedljivim porazom od Nemačke u prijateljskom duelu (3:0), kao i brojnim povredama zbog kojih je nekoliko reprezentativaca otkazalo nastup (Konstantin Rauš, Sergej Petrov, Roman Zobnjin), dok je Artjom Dzjuba pod velikim znakom pitanja.

Izabrane vesti

Neuspeh u Lajpcigu prekinuo je selektoru Stanislavu Čerčesovu i njegovim izabranicima niz od četiri utakmice bez poraza (tri pobede), pa će u Stokholmu morati dobro da zapnu kako ne bi pokvarili sve dobro što su uradili...

Sastav Janea Andersona tradicionalno igra tvrdo, ne umire u lepoti, što potvrđuje i sedam od osam utakmica na kojima nisu pala više od dva pogotka, računajući i zvanične i prijateljske okršaje.

Ono u čemu Šveđani posebno ne mogu da omanu je da postignu gol kod kuće, pošto od 2013. godine nije zabeležena utakmica, a da domaćin nije bar jednom pogodio mrežu rivala. Pride, poslednjih osam puta kada je slavila pred svojim navijačima, Švedska nije primila gol, pa se konačan ishod i(li) pobeda od 1:0 nameću kao realan ishod i predlog za klađejne. Ziherašima preporučujemo kombinacije 1X&0-2, 1X&0-3...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:45 6028 LNB Sweden - Russia tr 1:0 5,90
Ukupna kvota5,90

DIVIZIJA B

Grupa 1

Ponedeljak
Češka - Slovačka 1:0 (1:0)
/Šik 32/

Grupa 2

Utorak
20.45: (1,90) Švedska (3,40) Rusija (4,30)

Grupa 3

Nedelja
S. Irska - Austrija 1:2 (0:0)
/Evans 57 - Šlager 49, Lazaro 90+3/

Grupa 4

Ponedeljak
Danska - R. Irska 0:0

Foto: Reuters


tagovi

reprezentacija Švedskereprezentacija RusijeLiga nacijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara