""
""

DOSTA MI TE JE! Pobeseneli fudbaler Siona pošao u ložu da bije predsednika! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.05.13. | 18:42

Aposlutno neverovatna scena na meču Siona i Grashopersa kada se prvotimac domaćih Ksavijer Margairaz odmah nakon poslednjeg sudijskog zvižduka zaleteo u svečanu ložu da se obračuna sa kontroverznim Kristijanom Konstantinom, jednim od najluđih predsednika današnjice

 

Izabrane vesti

Kakva scena na prvenstvenom meču u Švajcarskoj! Nešto do sada nezabeleženo od kada se igra fudbal... Na jučerašnjem meču Siona i Grashopersa (0:4), prvotimac domaćih Ksavijer Margairaz se nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, kipteći od besa zaleteo uz stepenice ka svečanoj loži da se obračuna sa predsednikom svog kluba, Kristijanom Konstantinom! Pomoćni trener Kristof Mulan i obezbeđenje su uspeli da stignu poludelog Margairaza na pola puta i spreče ga da dohvati Konstantina. Dok je odlazio sa tribina, Margairaz je besno uzvikivao:
„Kurvin sine, ubiću te!!! Go... jedno!“

Ceo stadion je sa oduševljen pozdravio potez Margairaza i počeo da skandira njegovo ime. Zašto? Ne zato što su Švajcarci huligani koji su hteli krv. Već zato što se Margairaz zaleteo na „pravog čoveka“ – Kristijana Konstantina!

U moru ludih predsednika fudbalskih klubova širom Evrope, ovaj je uz rame Zdravku Mamiću, Điđiju Bekaliju ili Luju Nikolinu. Konstantina niko u klubu ne može očima da vidi. Navijači su na jučerašnjem meču imali transparent preko tribine na kojem je pisalo: „Misliš da si nedodirljiv? Nisi. Ti si samo lud!“. Konstantin je i kost u grlu UEFA sa kojom je na sudu i koja je zbog njega izbacila Sion iz evropskih takmičenja. Konstantin je bivši golman Lugana, a danas prebogati arhitekta koji je zaradio milione i od Siona napravio cirkus. Trenere menja kao čarape, niko sa njim ne može dugo da izdrži. Doveo je u klub Đenara Gatuza, kasnije ga postavio i za trenera, ali ga je ekspresno smenio.

Zato je ceo stadion u Sionu pružio podršku Margairazu kada se zaleteo na Konstantina. Ali, ima tu još nešto. Obično se ti kontroverzni predsednici (ima ih i kod nas) predstavljaju javnosti kao otkačeni bogataši, koji su eto pomalo ludi, ali ulažu u fudbal. Zapravo, istina je da plate u Sionu debelo kasne. Istina je da je Konstantin obećao plate igračim jutro pre meča, ali ih je slagao. Na to sve se nadovezuju i psovke kojima tokom svakog meča vređa svoje fudbalere. Bila je to kap koja je prelila čašu i Margairaz nije mogao da izdrži.

Ne kažemo da je normalno da fudbaleri tuku predsednike. Ali, da li je normalno da nenormalni drmaju fudbalom?


tagovi

EvropaKristijan KonstantiniKsavijer Margairazmeđunarodni fudbalSionŠvajcarska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara