Doveli Aleksisa, a imaju štopera efikasnijeg od njega (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.04.18. | 22:41

Golovima Krisa Smolinga i Romela Lukakua Junajted najavio da je spreman za polufinale FA kupa

Kad jednom omanu, odmah se isprave. Suviše su veliki klub da bi dvaput uzastopno zabrljali. A pošto su u nedelju razočarali porazom od budućeg drugoligaša Vest Bromvič Albiona, postarali su se fudbaleri Mančester junajteda da obraduju navijače i slavljem na Vitaliti stadionu u Bornmutu (2:0) nagovese kako spremni čekaju polufinalni susret FA kupa, za četiri dana protiv Totenhema.

Posle ovog rezultata ekipi Žozea Murinja samo bod u preostala četiri kola biće dovoljan da potvrdi učešće u Ligi šampiona, na miru može da se posveti pripremi duela na Vembliju. A na kultni stadion odlazi znajući da Romelu Lukaku ponovo pogađa, ali i da pretnja defanzivcima Totenhema može da bude Kris Smoling.

Izabrane vesti

Štoper Crvenih đavola je lepu akciju Lingarda, Pogbe i Erere okončao tako što je samo podmetnuo nogu na petercu i u 28. minutu doneo gostima prednost, pa je već tad postalo jasno kome idu bodovi. Ovo je Smolingu gol na trećem vezanom gostovanju (prethodno strelac protiv Kristala Palasa i Mančester Sitija) i ove sezone dao je više golova nego Aleksis Sančez koji je meč presedeo na klupi.

Junajted je trijumf overio u završnoj trećini utakmice, kontru Marsijala i Pogbe završio je Lukaku i postigao 27. gol otkako je zadužio dres Mančestera, računajući sva takmičenja. A ovo mu je prva sezona u klubu. Podsećanja radi, u premijernoj godini Kristijano Ronaldo je na Teatru snova dao šest, Vejn Runi 17, Karlos Tevez 19 golova...

Jasno je da Ugo Loris neće moći mirno da spava.

Ruku na srce, Junajted je između dva gola imao obilatu pomoć, jer start Blinda nad Vilsonom, iako je Holanđanin vukao napadača Bornmuta, sudija Grem Skot nije okarakterisao kao penal.

PREMIJER LIGA - 35. kolo

Utorak
Brajton - Totenhem 1:1 (0:0)
/Gros 50. penal - Kejn 48/

Sreda 

Bornmut - Mančester junajted 0:2 (0:1)
/Smoling 28, Lukaku 70/

Četvrtak
20.45: (4,10) Banrli (3,40) Čelsi (1,95)
20.45: (2,45) Lester (3,30) Sautempton (2,95)

* Kvote su podložne promenama

TABELA:

FOTO: Action images


tagovi

Kris SmolingŽoze MurinjoRomelu Lukaku

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara