Dragan Apić - MVP novembra u Jadranskoj ligi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.12.18. | 11:46

Veliki uspeh za mladog centra

Dragan Apić proglašen je najkorisnijim igračem novembra u Jadranskoj ligi. Mladi centar FMP ostavio je iza sebe najbolji mesec u svojoj karijeri, u kojem je konstantno držao visok nivo igre i ostao na vrhu MVP liste u celom takmičenju.

Zahvaljujući njegovim odličnim partijama, Panteri su u novembru ostvarili dve pobede u četiri utakmice i trenutno se nalaze samo jednu poziciju ispod plej-of zone.

Izabrane vesti

Apić je tokom novembra prosečno beležio preko devetnaest poena, sedam uhvaćenih lopti i dve asistencije uz prosečan indeks korisnosti 29!

On je istakao da je jako zadovoljan početkom sezone u regionalnom takmičenju i da je rezultat kluba zapravo zasluga svih u timu.
”Možemo da budemo zadovoljni onim što smo postigli dosad. Mladi smo tim i želimo da ostvarimo dalji napredak iz utakmice u utakmicu. Nadam se da ću i ja lično igrati sve bolje kako vreme bude prolazilo. Iskreno, dobio sam vreme da se adaptiram u trenerov sistem i osim toga što imamo dobru komunikaciju unutar tima, drago mi je što mogu da uradim sve što je u mojoj moći da ekipa igra bolje”, poručio je Apić.

Mada i sam potvrđuje da FMP nema pritisak moranja i da rezultat nije na prvom mestu, ističe da je trener Vlada Jovanović zaslužan što mladi igrači dobijaju šansu da se dokažu na velikoj sceni. Apić ukazuje i da je ulogu u njegovom razvoju imao i rad u Crvenoj zvezdi.
”Verujem da se svakodnevni rad isplati, posebno kada pored sebe imaš iskusne igrače. Od njih sam mnogo toga naučio”.

Pogledajte i sažetak najboljih Apićevih poteza u novembru.

Foto: ABA LIGA - FMP


tagovi

Dragan ApićMVP Jadranske lige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara