""
""

Dragan Đurić otvorio dušu: Najbolji sam predsednik Partizana, a niko hvala da mi kaže!

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.07.15. | 09:57

„Pregovore sa Pinijem Zahavijem oko Andrije Živkovića nisam vodio ja nego drugi članovi uprave“, poručuje Đurić

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić rekao je u razgovoru za Kurir da je uprava kluba za vreme njegovog mandata bila prinuđena da proda deo ekonomskih prava na Andriju Živkovića. On je dodao da je fond Pinija Zahavija dao najbolju ponudu za sjajnog krilnog fudbalera, uz dodatak da je on najbolji predsednik Partizana.

„Pregovore sa Pinijem Zahavijem i njegovim investicionim fondom o prodaji prava na Andriju Živkovića nisam vodio ja, nego drugi članovi sekretarijata kluba i ne znam sve detalje. Ipak, vrlo dobro znam da nam je u trenutku kada smo ih ustupili nuđeno od 800.000 do 950.000 evra, što smo glatko odbili. Niko nije želeo da plati više i mi smo nekako uspeli da izvučemo maksimum koji je bio moguć u tom trenutku za igrača koji nije igrao kao na ovom nivou danas“, rekao je Dragan Đurić za Kurir.

Izabrane vesti

Bivši predsednik Partizana ističe da su optužbe o tome kako je za vreme njegovog mandata loše rađeno u Humskoj neozbiljne, što potvrđuje i oko četiri miliona evra, koji su ušli u klub nakon njegovog odlaska.
„Da smo za vreme mog boravka radili najbolje govori podatak da je i posle našeg odlaska u klub stigao novac od transfera koji su urađeni za vreme našeg boravka. Tako je od Lazara Markovića stiglo 1,5 miliona ebvra, od Matije Nastasića 500.000, a verovatno će od Aleksandra Mitrovića doći još oko 2,5 miliona. Eto, a niko da kaže: „Đuriću, hvala ti“, ističe bivši predsednik crno-belih.

Obećao je da će aktuelnog predsednika Zorana Popovića uskoro da vodi u provod.
„Organizovaću slavlje zbog osvojene šampionske titule i na nju ću pozvati predsednika Popovića, jer je on bio u mojoj upravi. Bio sam na odmoru van zemlje i to je razlog zašto do sada nismo išli na muziku. Ali neka se spreme“ , dodao je Đurić.


tagovi

SuperligaSrbijaPini ZahaviFK PartizanEvropaDragan ĐurićAndrija Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara