"Zekstrin dopis Partizanu"
"Zekstrin dopis Partizanu"

Dragan Đurić pisao Partizanu: Vratite mi 3.500.000 dinara! A mogu i šalovi, kape, dresovi...

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.03.16. | 11:35

Bivši predsednik crno-belih potražuje sredstava za kompaniju Zekstra i još jednu firmu

Zekstrin dopis PartizanuProšlo je tačno 15 meseci otkako je Dragan Đurić napustio Partizan, međutim, izgleda da odnosi između bivšeg predsednika i crno-belih nisu raščišćeni. Bar ne u finansijskom smislu.

Đurić, koji je predsednik Zekstra grupe, obratio se krajem novembra tadašnjem prvom čoveku kluba Zoranu Popoviću zahtevom da se firmama koje vodi, na ime regulisanja obaveza, uplati tačno 3.580.800 dinara.

Izabrane vesti

Tu informaciju u etar je pustio Željko Pantić, autor i voditelj emisije "Partizanov vesnik", koja se emituje na TV Partizan i na zvaničnom sajtu crno-belih. U okviru svog redovnog komentara, Pantić je javnosti proložio dokument adresiran na predsednika FK Partizan, ispod kojeg stoji pečat kompanije Zekstra i potpis Dragana Đurića.

ODLUČENO: Partizan bira predsednika 12. aprila!

A u njemu se kaže:
"Poštovani, ovim putem vas još jednom podsećam da na osnovu usaglašenih obaveza i potraživanja između Zekstra grupa – Zekstra doo i FK Partizan, FK Partizan duguje Zekstri 2.006.522,53 dinara na dan 24.11. 2015. godine (nakon sprovedene kompenzacije u iznosu 957.000 dinara). Takođe vas podsećamo da FK Partizan duguje ZIILI doo Beograd 1.574.278,00 dinara. Na osnovu navedenog, ovim putem vas obaveštavamo da smo spremni da vam omogućimo da navedeni iznos regulišete kompenzacijom, sukcesivnim isporukama robe iz vašeg butika. U očekivanju vašeg odgovora i saglasnosti, pozdravljamo vas".

Dakle, prema Đurićevim navodima, Partizan dvema firmama, od kojih jednom rukovodi, a za drugu se pretpostavlja da je u njegovom vlansištvu, duguje blizu 3.600.000 dinara. S tim da je dugogodišnji čelnik kluba iz Humske 1 ostavio mogućnost da se deo tog novca kompenzuje asortimanom iz Crno-belog butika, što će reći dresovima, šalovima, kapama i ostalim suvenirima.

(FOTO: printscreen, via Partizanov vesnik)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanDragan Đurić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara