"Tadija Dragićević"
"Tadija Dragićević"

Dragićević o šestomesečnoj suspenziji: Jadno, tužno...

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.04.16. | 14:45

“Nisam nikad dobio tehničku, a o isključujućoj da ne govorim“, kaže doskorašnji prvotimac Budućnosti za MOZZART Sport

Tadija DragićevićBivši kapiten Crvene zvezde i najbolji igrač Budućnosti u regularnom delu Jadranske lige Tadija Dragićević za MOZZART Sport kaže da niko ne može osporiti učinak ekipe tokom regularnog dela ABA lige, a da je sve  što se dogodilo u Bijelom Polju, u crnogorskoj ligi, u neku ruku izrežirano. Propust, u deliću sekunde, koji se dogodio sa sudijom Vladanom Šundićem, zbog čega je Dragićević novčano i vremenski kažnjen, krilni centar pamtiće dok je živ.
"Mislim da je sve ovo jadno i tužno kako je predstavljeno. Čini mi se da se povela hajka protiv Budućnosti. Ko me poznaje zna da nikad nisam dobio tehničku, a o isključujućoj da ne govorim. Bilo je slučajeva da su se igrači tukli po deset minuta i nikom ništa, a meni ovolika kazna. Žalim zbog svega što se dogodilo. Uložio sam žalbu na kaznu, klubu želim sve najbolje, a ostaje žal što smo ispali u polufinalu kad smo pet kola pre kraja obezbedili lidersku poziciju", kazao je za naš portal Dragićević.

Košarkaši podgoričke Budućnosti tako su uu znatno oslabljenom sastavu dobili prvu utakmicu polufinalne serije plej-ofa protiv Ulcinja (98:66). Trener Podgoričana Igor Đaletić za MOZZART Sport podvlači da je specifičnost crnogorske lige primorala upravu kluba da reaguje i napravi sporazumne raskide ugovora sa pojedinim ključnim igračima.
"Aleks Marić je dobio dobru ponudu iz Španije (Obradoiro) i klub mu je izašao u susret. Potom nas je napustio Nemanja Jaramaz, a onda smo sporazumno raskinuli saradnju i sa Tadijom Dragićevićem", kaže za  naš portal Đaletić.

Izabrane vesti

Bivši kapiten Crvene zvezde je bio najbolji igrač Budućnosti tokom Jadranske lige, ali je zbog incidenta u Bijelom Polju suspendovan na šest meseci.
"Sve ovo je teško palo Dragićeviću koji ima pravo žalbe na izrečene kazne  i smatram da će one biti ublažene".

Igračke promene nisu uticale da ubedljivo pobedite Ulcinj, kao i na zacrtane ambicije kluba?
"Bili smo ubedljivi u Morači, ali biće teže u uzvratnoj utakmici, kao i u finalu protiv Mornara. Tim iz Bara je sa ovim sastavom igrao ligu što mnogo znači, a mi se praktično uigravamo. Budućnost, zna se, mora da osvoji titulu, biće teška finnalna serija na tri pobede, ali tu su braća Šehović, Subotić, Kuk, Dženkins kao i Nemanja Vraneš koji je stigao iz Sutjeske", zaključio je Đaletić.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: Star Sport.


tagovi

Tadija DragićevićJadranska ligaBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara