""
""

Dragićević u životnoj formi: Najkorisni igrač u trećem vezanom kolu ABA lige!

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.01.16. | 15:36

Budućnost zabeležila i jedanaesti uzastopni trijumf

Kad je podgorička Budućnost u pitanju ništa novo nije donela utakmica dvadesete runde ABA lige sa ljubljanskom Olimpijom. Novi, jedanaesti uzastopni trijumf ekipe Luke Pavićevića i nova dobra rola Tadije Dragićevića koji je ponovo bio MVP meča. Sa 23 poena, prvi strelac utakmice, i bivši Zvezdin kapiten, za MOZZART Sport kaže da je meč, i pored pobede, bio težak.
"Mada Olimpija ima dobre košarkaše igraju promenjljivo, ali svaki duel sa njima iziskuje maksimalan napor. Tri deonice rešili smo u našu korist, ali bilo je problema, čak su nas u jednom trenutku preveli, međutim,  uspeli da zbijemo redove i na kraju pobedimo", ističe Dragićević.

Izabrane vesti

Budućnost je imala četvoricu dvocifrenih igrača, ali ste se vi ponovo istakli?
"Važno je da ekipa dobija, igramo na potrebnom nivou i uvek neko iskoči u prvi plan. Sad se dešava da me služi ruka i neka se tako nastavi".

Do kraja lige igrate sa timovima koji se bore za opstanak. Svaka utakmica doneće nova iskušenja?
“Protiv lidera svi igraju sa dodatnim motivom. Potom naši rivali se bore za goli život. Imaćemo teška gostovanja u Valjevu, Skoplju i Nikšiću. Svesni smo da ne smemo da se opustimo. Protiv Metalca ponovo moramo biti maksimalni jer je to vruć teren, a oni imaju odličan tim. Ipak, nadam se novom trijumfu", rekao je na kraju Dragićević.

Piše: Đurđe Mečanin
(Djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

Tadija DragićevićJadranska ligaBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara