Drama najskupljih se nastavlja

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.04.19. | 08:26

Ko će doći na korak do titule u šampionatu Turske – Ezačibaši ili Vakifbank?

Dve najskuplje ekipe na svetu, Ezačibaši i Vakifbank, nastavljaju bitku za titulu u finalnoj seriji šampionata Turske za odbojkašice. Posle dva susreta rezultat je 1:1. Očekuje se novi drmatičan meč. Serija se igra na tri dobijene, a ne bi bilo iznenđenje ako opet majstorica bude odlučivala o šampionu kao prošle sezone.

U prvom meču Ezačibaši je slavio sa 3:2, ali je branilac krune uzvratio u drugom pobedom posle četiri seta. Zanimljivo, da u oba susreta ekipa koja je povela sa 1:0 u setovima je izgubila utakmicu.

Izabrane vesti

Trener Vakifa Đovani Guideti u drugom meču finalne serije umesto ove sezone slabe Holanđanke Loneke Slutjes šansu je dao mladoj 19-godišnjoj turskoj korektorki Ebrar Karakurt. Ona je u drugom meču bila odlična sa 13 poena. Jedino je Kineskinja Žu Ting bila efikasnija sa 22. Ton igri aktuelnih šampionki Evrope davale su i Srpkinja Milena Rašić i Amerikanka Kelsi Robinson.
"Zadovoljan sam drugom utakmicom. Napravili smo bitne korekcije u meču, devojke su ispunile sve što je od njih traženo. Ovu pobedu smo zaboravili, okrećemo se trećoj utakmici", rekao je posle drugog susreta trofejni italijanski stručnjak na klupi Vakifbanka Guideti.

Kod Ezačibašija sve konce drži sjajni trio – Tijana Bošković, Džordan Larson i Jeon Kim.

Serija se sada seli u dvoranu Burhan Felek. Ove sezone ova dva istanbulska giganta su odigrala pet mečeva, a skor je 3:2 u korist Ezačibašija. Četvrti susret se igra 2. maja, a eventualna majstorica tri dana kasnije.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 17:00 8435 TRPFW Eczacibasi W - Vakifbank W up više (182.5) 1,85
Ukupna kvota1,85

TURSKA – FINALE PLEJ-OFA (Ž) – TREĆI MEČ

Ponedeljak
17.00: (1,60) Ezačibaši - Vakifbank (2,19)   /u seriji 1:1/

*** kvote su podložne promenama

Foto: CEV


tagovi

Ezačibašivakifbanksportsko klađenjeMilena RašićTijana Bošković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara