""
""

Dražić doneo hrabru odluku i oduševio čelnike Selte

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.07.17. | 11:06

Nekadašnji prvotimac OFK Beograda ostaje na Balaidosu, iako nije u konkurenciji za prvi tim

Odlasci u inostranstvo su propali, a pozajmice u nekoliko drugoligaških timova odbijene – Dejan Dražić je doneo tešku, ali izuzetno hrabru odluku da ostane u Selti, iako neće imati zagarantovane minute u prvom timu.

Izabrane vesti

Nekadašnji prvotimac OFK Beograda će biti u prilici da nastupa za Seltu B, ali i prvi tim, ukoliko mu se u jednom trenutku bude ukazala prilika.

Sportski direktor kluba iz Galicije Felipe Minjabres smatrao je da je za sprkog igrača pozajmica u Lugo bila najbolja u ovom trenutku, ali su iz kluba pozdravili ovakvu Dražićevu odluku i to saopštenjem na zvaničnom portalu Selte.
„Klub želi da izrazi zadovoljstvo zbog odlučnosti i posvećenosti koje je pokazao mladi fudbaler. Dražić je odbio nekoliko ponuda iz druge lige i ostaće u Vigu kako bi nastavio svoj napredak uz mogućnost igranja za Seltu B i prvi tim“, stoji na sajtu kluba sa Balaidosa.

Dražić je u Vigo stigao u avgustu 2015. godine za obeštećenje od 1.200.000 evra, a prošlu sezonu je proveo na pozajmici u drugoligašu Valjadolidu.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Dejan DražićEvropaPrimeraSeltaŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara