"Dalo"
"Dalo"

Duel Solnoka i Partizana otkazan

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.03.14. | 12:04

Termin problem jer Mađari igraju Evročelendž kup, a crno-beli Evroligu

Dalo

Utakmica Partizana i Solnoka je odložena. Meč 24. kola između Partizana i Solnoka trebalo je da bude odigran u nedelju od 17 sati, ali je odložen zbog obeveza mađarske ekipe u Evročelendž kupu i odlučujuće utakmice protiv Tartu Roka, koja je zakazana za utorak u Estoniji. Naime, mađarski klub je danas zatražio da se meč sa Partizanom pomeri za neki drugi termin i rukovodstvo Jadranske lige mu je izašlo u susret.
"U sledećih nekoliko dana će se pokušati naći drugi termin odigravanja utakmice", navodi se u saopštenju direktora takmičenja regionalne lige Josipa Bilića dostavljenom u Humsku 1.

Izabrane vesti

Bilić je Tanjugu rekao i da regularnost takmičenja nije dovedena u pitanje zbog odlaganja utakmice.
"Regularnost takmičenja nije dovedena u pitanje. Utakmica je otkazana, a videćemo šta će biti. Ona mora da se odigra, a ako ne može, onda neko mora da snosi posledice. U ovom slučaju krivica je apsolutno na Mađarima, ali ne želim da ulazim u te probleme", rekao je Bilić

Bilić je dodao da ne zna kada bi nova utakmica mogla da se odigra.
"Odložena je do daljnjeg. Više ćemo znati sledeće nedelje. Partizan ima težak raspored zbog obaveza u Jadranskoj ligi i Evroligi", poručio je Bilić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Sonja SavićJadranska ligaFK PartizanJosip Bilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara