"Kejsi Stoner"
"Kejsi Stoner"

Dukati i Stoner izbrusili dijamant za Lorenca

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.07.16. | 10:37

Na stazi Marko Simončeli Dukati uspešno isprobao nov motocikl kojim je i Kejsi Stoner zadovoljan

Kejsi Stoner

Bivši Moto GP as Kejsi Stoner je zadovoljan onim što je postigao testirajući novi motocikl za Dukati. Australijanac je ove godine u pozadinskoj, ali vrlo važnoj ulozi jer mu je italijanska ekipa namenila ulogu glavnog razvojnog motocikliste uoči dolaska Horhea Lorenca u njihov tabor.
"Dobro je ovo je pozitivan test i za mene, a i za fabrički tim Dukatija. Na Misanu nisam bio od 2011. godine, a skoro celokupan test smo uspeli uspešno da okončamo za samo dva dana. Sada svodimo iskustva oko Mišlenovih pneumatika, donosimo zaključke o šasiji i tempiramo najbolje odmerene elektronske parametre za rad motocikla. Pomaci su pozitivni", rekao je Kejsi Stoner nakon testa na stazi Marko Simončeli.

Izabrane vesti

Koliko je Dukati ozbiljno zagrižen da od Horhea Lorenca napravi svoj zlatan rudnik u kraljevskoj klasi govori i podatak da je Klaudio Domenikali, prvi čovek italijanske ekipe nedavno izjavio da od Španca očekuje velike rezultate. On je pritom mislio i na pohod na Moro GP titulu.
"Lorenco će nam doneti neophodno iskustvo da razvijemo motocikl kojim možemo da pucamo na najviše rezultate. On će nam doneti za nijansu bolju poziciju, jer mislim da nam je to do sada nedostajalo", rekao je Domenikali.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Moto gpKlaudio DomenikaliKejsi StonerHorhe Lorenco

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara