"Kevin Durent"
"Kevin Durent"

NBA: Durentula sam pojeo Grizlije, Indijana do brejka u Velikoj jabuci! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.05.13. | 08:13

Memfis bio na korak od brejka, ali onda je na scenu stupio fenomenalni igrač Tandera, koji tešku situaciju za svoj tim pretvorio u pravu noćnu moru za goste. A mogu li Niksi da prkose istoriji i čistoj statistici ostaje da vidimo

 

Kevin DurentDa li ima nešto Kevin Durent ne može da uradi? Očigledno ne, a fenomenalni Tander nas uporno u to uverava iz utakmice u utakmicu! Memfis je na nešto manje od minut pre kraja vodio sa tri poena razlike i imao posed lopte, ali je stari lisac Derik Fišer uspeo da izbije loptu iz ruku Majkla Konlija, a Durentula je iskočio u prvi plan i poveo svoj tim do velike pobede. Da bi stvar bila još slađa po navijače domaćeg tima, trostruki najbolji poenter NBA lige je na 11 sekundi pre kraja nonšalantno ubacio koš za pobedu, čime je potpuno dotukao protivnika – 93:91.

Izabrane vesti

Durent je meč završio sa 35 poena, 15 skokova i šest asistencija, dok je Kevin Martin dodao 25 poena i sedam skokova. S druge strane Mark Gasol je vukao svoj tim ka pobedi sa 20 poena i deset skokova, dok je Zek Rendolf dodao 18 poena i takođe deset skokova, ali to nije bilo dovoljno da se zabeleži brejk u polufinalu Zapadne Konferencije. Čak ni činjenica da je pet igrača imalo dvocifren učinak nije pomoglo Grizlijima protiv prošlogodišnjeg finaliste.

Sirova snaga pobedila je lepotu igre u Njujorku, gde je Indijana na mišiće dobila Nikse rezultatom 102:95.

Dejvid Vest predvodio je Pejserse sa 20 ubačenih poena, dok je Pol Džordž dodao 19. Uz pomenutu dvojicu, čak četvorica saigrača imala su dvocifren učinak, što je dovoljan pokazatelj koliko je tim iz Indijane želeo ovu pobedu. Na drugoj strani Karmelo Entoni je bio standardno dobar (27p, 11sk), ali nedovoljno da bi se izbeglo “iznenađenje“ na startu polufinala Istočne Konferencije.

Činjenica da Niksi nikada nisu dobili seriju u kojoj su prvi meč izgubili ne ide na ruku timu iz Velike jabuke, a da li će Entoni i društvo uspeti da se uzdignu i prebrode Pejserse ostaje da vidimo. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Dejvid VestDerek FiserIndijana PejsersKarmelo EntoniKevin DurantKevin MartinMajk KonliMark GasolMemfis GrizlisNBA ligaNjujork NiksPol Džordž

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara