"Džajić i Zečević"
"Džajić i Zečević"

Džajić ostaje u Zvezdi, Kokeza nezadovoljan Zečevićem

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.06.14. | 15:53

"Nije bilo nikakvih ostavki", rekao je predsednik crveno-belih, iako su ga saradnici iz uprave kluba demantovali, ali samo u u neformalnim razgovorima sa novinarima. Zvanično, davali su drugačije izjave

Džajić i ZečevićStatus kvo na "MarakanI", uprkos očitom nezadovoljstvu na licima čelnika Crvene zvezde. Predsednik Dragana Džajić i generalni sekretar Miodrag Zečević nastaviće da obavljaju svoj posao, iako se nezvanično – i od ljudi iz samog kluba – moglo čuti da su obojica podneli ostavke na sednici Upravnog odbora.
"Nije bilo nikakvih ostavki. Klub nastavlja dalje", bilo je sve što je, preko portparola Marka Nikolovskog, novinarima poručio Džajić, da bi ga maltene momentalno demantovali pojedini čelnici kluba, ali su svi oni insistirali na tome da ostanu anonimni.

Dakle, u Ljutice Bogdana vladala je totalna konfuzija, a sticao se utisak da se nešto krije. Prvo je iz upravne zgrade izašao potpredsednik Ivica Tončev, koji je imao vrlo čudan odgovor na konkretno pitanje da li su Džajić i Zečević nudili ostavke.
"Ne znam, ja sam zakasnio".

Izabrane vesti

Ništa konkretniji nije bio ni drugi potpredsednik Slaviša Kokeza, koji se samo izvinio igračima i radnoj zajednici što neće dobiti obećane pare i odgovornost prebacio na Zečevića.
"Ne bih davao velike izjave, samo bih se izvinio igračima i radnoj zajednici što neće dobiti pare koje su na računu kluba. Pre dva dana sam obećao da će se to desiti, ali zašto nije do toga došlo nije pitanje za mene, već za generalnog sekretara".

Identičan odgovor i na pomen novca neophodnog za evropsku licencu.
"I to je pitanje za generalnog sekretara".

Usledilo je pitanje da li je tokom tročasovne sednice Kokeza tražio smenu pomenutog generalnog sekretara?
"Ne, to nije istina", kategoričan je bio Kokeza.

Nova sednica Upravnog odbora trebalo bi da se održi u ponedeljak. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSlaviša KokezaMiodrag ZečevićIvica TončevFK Crvena zvezdaDragan Džajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara