""
""

Džajić: Ovo je sramota, cela Srbija je videla! Sme li iko da bude prvak osim Partizana?

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.11.13. | 16:22

Prvi čovek Crvene zvezde ogorčen suđenjem na meču na Vračaru i najavljuje reakciju kluba sa Marakane

Sprone sudijske odluke na meču Voždovca i Partizana koje su išle u korist crno-belih izazvale su i buru negodovanja u taboru večitog rivala. Prvi se oglasio predsednik Dragan Džajić. U izjavi za Blic, prvi čovek Crvene zvezde je nazvao arbitražu sramotnom.
„Mislim da je ono što se dogodilo na Vračaru na utakmici Voždovac - Partizan, zaista sramno za srpski fudbal. Nemam mnogo izbora posle nedosuđenih penala za ekipu Voždovca nego da se zapitam da li u ovoj zemlji sme iko da bude šampion osim Partizana. Mislim da je čitava Srbija videla, a ako nije videće na snimcima, koliko je oštećen Voždovac, a samim tim i svi ostali koji imaju ambiciju da budu prvi na tabeli“, poručio je Džajić.

Izabrane vesti

On prstom upire u moćnike koji vedre i oblače srpskim fudbalom...
„Očigledno da pojedini moćni ljudi iz sveta fudbala, oni o kojima godinama govorimo i dalje imaju veliki uticaj u kreiranju rezultata u ligi i stanja na tabeli. Jasno je da se nastavlja sa istim metodama kao do sada, možda i gorim, bez obzira na naša brojna upozorenja. Sutra imamo Upravni odbor kluba na kome ćemo odlučiti o situaciji vezanoj za taj meč i stanju u celokupnom srpskom fudbalu. Crvena zvezda ima obavezu da reaguje posle događanja poput onih na Vračaru jer se time naš fudbal degradira do krajnjih granica“, rekao je Džajić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaDragan DžajićFK PartizanSrbijasuđenjeSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara