""
""

Dženkins vs Ertel

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.02.17. | 11:24

Specijalizovani košarkaški sajt Eurohups predstavio je ovaj duel kao jedan od važnijih za večerašnji meč (20.45)

Crvena zvezda traži osmu uzastopnu pobedu u Evroligi čime bi dodatno povećala rekord koji drži ove sezone, a u goste joj dolazi Anadolu Efes.

Specijalizovani košarkaški sajt Eurohups pozabavio se obračunom Čarlsa Dženkinsa i Tomasa Ertela i predstavio je obračun njih dvojice kao jedan od važnijih na ovom meču.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE ZA MEČ CRVENA ZVEZDA - ANADOLU EFES (20.45)

Dženkinsa su predstavili kao nekoga kog četiri sezone igra u Evroligi, ko je najbolji kradljivac lopte i veoma nezgodan u odbrani jer je stalno na lopti. Takođe, ističe se njegova sposobnost da igra snažno u tranziciji kao i solidan šut sa distance i poludistance.

Meč sezone!

Ertelu je ovo sedma sezona  u najjačem evropskom takmičenju, postiže u proseku 13,8 poena, dva skoka i pet asistencija uz indeks od 13. Dolazi na meč uz sjajan učinak u Moskvi gde je dao 24 poena.

Francuz je predstavljen kao jedan od najtalentovanijih kombo-bekova u ligi. Odličan je kreator i igrač sa visokim IQ-om. Jedan od onih koji prave igru tima Velimira Perasovića. Imao je dosta problema na početku sezone, čak je i sam sebe javno kritikovao u medijima, ali sada igra veoma dobro. Jako dobro.

Dakle, Ertelov napad i asistencije protiv Dženkinsove frenetične odbrane, agresivnosti i tranzicije.

Biće zanimljivo.

(FOTO: Printskrin)


tagovi

Tomas ErtelSrbijaEvropaEvroligaFK Crvena zvezdaČarls DženkinsAnadolu Efes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara