Džin odlazi iz Partizana: Nova destinacija Ujedinjeni Arapski Emirati

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.06.18. | 13:32

Na poziv Vuka Rašovića

U novu sezonu Partizan će ući sa znatno rekonstruisanim stručnim štabom. Prema informacijama iz Slovenije, gde se crno-beli nalaze na pripremama, Miroslav Đukić posle Andrije Delibašića ostaje bez još jednog saradnika - Ljubiše Rankovića.

Popularni Džin dobio je ponudu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Tamo ga vodi Vuk Rašovića, koji je posle sjajne sezone u Saudijskoj Arabiji dobio posao na drugoj adresi, u klubu Al Džafra. Kao jednog od pomoćnika poželeo je upravo Rankovića s kojim je sarađivao u Humskoj (kako za vreme trenerskog mandata Aleksandra Stanojevića, tako i u periodu kad je samostalno vozio Parni valjak, kao i Dinamo iz Minska), pa će se opet obnoviti njihova veza još iz igračkih dana.

Izabrane vesti

Partizan je dozvolio Rankoviću da promeni klub i zaputi se na Daleki istok odmah posle završetka obabveza u reprezentaciji Srbije, gde je pomoćnik selektoru Mladenu Krstajiću. U međuvremenu je bio pomoćnik Marku Nikoliću, kao i Aleksandru Stanojeviću tokom kratkotrajne epizode u PAOK-u.

Podsetimo, pre Ljubiša Rankovića stručni štab Partizana napustio je i Andrija Delibašić, u želji da se posveti samostalnoj karijeri. Na njegovom mestu angažovan je Žarko Lazetić, doskorašnji trener omladinaca, a ostaje da se vidi ko će popuniti poziciju drugog pomoćnika.

FOTO: MN Press


tagovi

Ljubiša RankovićVuk Rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara