""
""

E to je transfer! Šampion Evrope stigao u Glazgov Rendžers

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.05.17. | 19:18

Bruno Alveš potpisao ugovor na dve godine

Glazgov Rendžersi prethodnih godina preturili su sve i svašta preko glave. Navijači slavnog kluba morali su, u stvari i dalje, moraju da trpe peckanja i prozivke rivala iz Seltika, ali prvi potez uprave u letnjem prelaznom roku nagoveštava da se klub sa Ajbroksa polako uspravlja. Reprezentativac Portugalije i aktuelni šampion Evrope, Bruno Alveš, potpisao je ugovor sa Rendžersima na dve godine.

Izabrane vesti

I Alveš je odmah stavio do znanja svima u Škotskoj zbog čega se odlučio na ovakav potez.
“Hoću ponovo da budem šampion. To je najbolji osećaj na svetu, a poslednji put pehar sam osvojio sa Fenerbahčeom. Mislim da sam izabrao pravi klub i da sa pravom motivacijom dolazim na Ajbroks“, rekao je Alveš za klupsku televiziju.

Najviše trofeja ovaj fudbaler osvojio je igrajući za Porto, a sa ovom ekipom je šest puta bio prvak Portugalije. U dresu Zenita iz Sankt Peterburga je dva puta bio šampion Rusije, a pomenuti trofej sa Fenerbahčeom osvojio je 2014. godine.

Prošlog leta je odlučio da pređe u redove italijanskog Kaljarija i bio je standardan u dresu tima sa Sardinije ove sezone. Odigrao je 36 utakmica i postigao jedan gol.

Vrhunac karijere svakako je prošlogodišnje osvajanje titule prvaka Evrope sa Portugalijom koja je u finalu savladala Francusku, ali Alves nije ulazio u igru na toj utakmici. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bruno AlvešGlazgov RendžersKaljarimeđunarodni fudbalŠkotska Premijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara