"Tadić i Mitrović"
"Tadić i Mitrović"

Egzekutor Mitrović: Tadić mi je rekao, uključio sam navigaciju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.10.16. | 08:10

„Nema šta, Duća je majstor, to svi vidimo. Način na koji on prolazi igrače i dodaje loptu, to je stvarno neverovatno. Drago mi je što imam tu sreću da igram s njim“, kaže dvostruki strelac u utakmici sa Austrijom

Tadić i Mitrović

Srbija je čekala i dočekala pravog Aleksandra Mitrovića u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Golgeter Njukasla bio je izuzetno raspoložen i motivisan u meču sa Austrijom, a imao je i tu sreću da pored sebe ima nadahnutog Dušana Tadića, koji ga je pravovremeno „hranio“ loptama i značajno mu olakšao posao kod postizanja oba pogotka u sinoćnom slavlju (3:2).

Izabrane vesti

Mitroviću su ovo bili prvi golovi u takmičarskim utakmicama za seniorsku selekciju Srbije posle nešto više od tri godine i meča sa Hrvatskom na stadionu Rajko Mitić.
„Jako teška utakmica, mogli smo da postignemo, ali i da primimo još koji gol. Ipak, najvažnije je da smo ostvarili cilj koji je bio postavljen pred ovo okupljanje, a to je osvajanje šest bodova. Uradili smo to što smo hteli, svi smo srećni i sa nestrpljenjem očekujemo naredne utakmice u kvalifikacijama“, rekao je Mitrović.

Dušanova sila vuče Srbiju ka Mundijalu! (VIDEO)

Golovi mnogo znače svakom golgeteru, posebno u ovako važnim utakmicama.
„Sigurno da znače za samopouzdanje za neke naredne izazove, ali najvažnije je da ekipa igra dobro, da smo ostvarili šta smo hteli. Kao što sam rekao, mogao je da padne još neki gol, bilo je dosta oscilacija i u prvom i drugom poluvremenu. To su stvari koje trebaju da se poboljšaju. Rezultat je dobar za nas i dalji tok kvalifikacija, ali moramo da uđemo hladne glave u svaku utakmicu, jer je svaki bod jako bitan“.

OCENE: Dućo, doktore! Mitre, majstore! Ali ljudi, šta ćemo s odbranom?

O Tadićevim majstorijama i fudbalskom umeću je uzaludno trošiti reči.
„Rekao mi je da je uključio navigaciju, pa me je lopta sama našla. Nema šta, Duća je majstor, to svi vidimo. Način na koji on prolazi igrače i dodaje loptu, to je stvarno neverovatno. Drago mi je što imam tu sreću da igram sa njim“.

Možda su obojica „zreli“ za još kvalitetnije timove nego što su Njukasl i Sautempton...
„Ja sam srećan, samo malo više da igram. Duća ima kvalitet da igra u vodeća tri-četiri kluba na svetu“.

NOVO! NOVO! NOVO! Mozzartbet.com promenio dres!

Kod nekadašnjeg napadača Partizana se videla ogromna želja i motivacija za igru, možda i veća nego u nekim prethodnim utakmicama.
„Igralo mi se, nego nisam imao prilike da igram. Šalim se... Jako je teško kad ne igraš, drugu utakmicu sam počeo, to mi znači i nadam se da ću više igrati i u narednom periodu“, dodaje Aleksandar Mitrović.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Aleksandar Mitrovićkvalifikacijemeđunarodni fudbalreprezentacija Austrijefudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalrusija2018Srbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara