""
""

Egzodus iz Voše: Najbolji odlaze, Alivodić bi u inostranstvo, Marić tera četvoricu

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.12.14. | 09:51

Januar će biti zanimljiv na Karađorđu, a očekuje se da klub napuste najtalentovaniji prvotimci Babić i Poletanović

Prelazni rok još nije zvanićno počeo, ali u Vojvodini se najozbiljnije spremaju za januarsku fudbalsku pijacu. Pre svega što se tiče odlazaka i prodaja.

Izabrane vesti

Najbolji strelac Lazar Veselinović je već spakovao kofere i uputio se na pozajmicu u južnokorejski Pohang Stilers, a prema rečima Mića Vranješa koordinatora za transfere, zamena za golgetera bi trebalo da stigne iz inostranstva.

Očekuje se da klub uskoro napusti i Enver Alivodić za koga se interesuju Partizan i još neki inostrani klubovi. Odlični Pazarac kaže da mu je prioritet odlazak preko granice.
„Za interes Partizana sam saznao iz medija, ali niko mi se konkretno nije obratio. Najiskrenije, voleo bih u inostranstvo. Razloge da ne pominjemo i zato čekamo pravu ponudu“, rekao je Alivodić za Sport.

Ni to nije sve što se odlazaka tiče. Voša bi mogla znatno slabija da uđe u nastavak sezone pošto klupski čelnici planiraju i prodaje dvojice talentovanih prvotimaca Marka Poletanovića (interesuje se Genk) i Srđana Babića.   

Trener Zoran Marić je odlučio da otpiše još četvoricu prvotimaca i da im da odrešene ruke u narednom prelaznom roku. Reč je o Nikoli Popari, Igoru Đuriću, Stefanu Nikoliću i Luki Klikovcu.

Jedina lepa vest za navijače Vojvodine je da je Mijat Gaćinović bliži ostanku nego odlasku. 

(FOTO: Star sport)


tagovi

Enver AlivodićNikola PoparaSrbijaSuperligaFK VojvodinaZimski prelazni rok 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara