"Elton Braun"
"Elton Braun"

Elton Braun zbog Evrolige vraćen u tim Zvezde

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.03.13. | 10:20

Izvinjenje američkog centra prihvaćeno

Elton Braun

Izvinjenje dato u intervjuu za portal Mondo prihvaćeno je zbog iskrenosti koja je odzvanjala u rečima Eltona Brauna, pa je američki centar skinut sa transfer liste i od danas vraćen u trenažni proces sa ostatkom ekipe Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Crveno-beli su su saopštili da su odluku doneli tokom večeri i rano jutros, u konsultacijama sa stručnim štabom i menadžerom košarkaša.
Pred nama je izuzetno važan period, odlučujući za plasman Crvene zvezde u Evroligu. To je naš glavni cilj i tome smo sve podredili. Kako bismo to ostvarili potrebne su nam sve raspoložive snage i to je bila glavna stvar kojom smo se rukovodili kada smo donosili odluku o vraćanju Brauna u ekipu”, pojasno je direktor Zvezde Davor Ristović.

On dalje navodi i da na Malom Kalemegdanu niko ne sumnja u iskreno pokajanje Brauna.
To smo mogli da zaključimo u njegovim nastupima u medijima, ali i u direktnom kontaktu. Mislim da je posle svega i njemu jasno da u našem sistemu niko ne može da bude iznad Crvene zvezde. Siguran sam da je tu lekciju naučio i da će apsolutno biti u službi tima. Braun je vraćen u tim, a za mesto među 12 i minutažu na utakmicama će morati da se izbori vrednim radom i zalaganjem”, konstatovao je Ristović.


tagovi

FK Crvena zvezdaDavor RistovićElton BraunJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara