""
""

Emotivni Milenković: Posebno hvala Ivanu Tomiću! Na početku sezone ovo nije delovalo kao realno

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.05.17. | 22:12

Strelac jedinog gola u pobedi nad Crvenom zvezdom (1:0) se oprostio od Partizana i naredne sezone će igrati za Fjorentinu

Gol za pobedu nad Crvenom zvezdom, oproštaj sa Grobarima i saigračima, pa transfer u Fjorentinu. U jednu od najboljih liga Evrope - Seriju A. To je put kojim ide Nikola Bleki Milenković, mladi štoper koji je procvetao ove sezone u dresu Partizana.

Partizanov Vidić! (VIDEO)

Izabrane vesti

Po okončanju večitog derbija u kom je Partizan njegovim golom slavio nad Crvenom zvezdom 1:0 i došao to titule prvaka u Kupu Srbije, zahvalio se svima u klubu, a posebno bivšem treneru Ivanu Tomiću koji ga je "prepoznao".
"Partizan mi je sve omogućio. Ovo je klub u kome sam postavio temelje karijere. Dao mi je priliku da živim svoje snove a to je da osvojim titulu, zagrlim Kup i dam gol večitom rivalu. Sve to sam ispunio u samo jednoj sezoni. S jedne strane nažalost napuštam moj klub, ali s druge pravim korak unapred u karijeri i odlazim u Fjorentinu. A ova ekipa i bez mene može mnogo pogotovo ako ostane na okupu. Želim im svu sreću u Evropi", bile su prve reči Milenkovića posle utakmice.

Vulićević: Ove trofeje niko ne može da mi ukrade!

Pored saigrača, navijača, ljudi u upravi, u euforiji, kao što rekosmo, nije zaboravio Tomića.
"Na početku sezone ovo nije bilo realno posle eliminacije od Zaglebja, ali je u ekipi vladao optimizam i verovali smo u ovakav scenario. U naš rad i zajedništvo. Osećam potrebu da se zahvalim saigračima, stručnom štabu, saigračima ali i svim ljudima u Zemunelu koji su nam omogućili da mislimo samo na teren. Posebnu zahvalnost dugujem bivšem trneru Ivanu Tomiću jer da njega nije bilo ko zna gde bih ja bio. Kad je došao u Teleoptik, Ivan je video talenat u meni i pokazao da je sjajan stručnjak. Prebacio me u prvi tim, omogućio da debitujem i hvala mu na tome", rekao je Milenković posle utakmice.

Piše: Aleksandar Joksić


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNikola MilenkovićIvan TomićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara