""
""

Emotivni Pešić: Zvezda je moj klub, ja sam deo njene istorije

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.11.15. | 17:59

"Sadašnja ekipa je dobro izbalansirana, imaju mlade talentovane igrače koji već sada preuzimaju odgovornost. Takođe, fizički su veoma jaki. Ako hoćemo da dobijemo ovaj meč, moramo da ga kontrolišemo od početka", rekao je srpski stručnjak u najavi duela sa crveno-belima u Evroligi

Košarkaši Bajerna ugostiće u četvrtak ekipu Crvene zvezde u utakmici koja bi za oba tima mogla da bude presudna u borbi za plasman u Top 16 fazu Evrolige.

Izabrane vesti

Trener minhenskog kluba Svetislav Pešić po dobrom pamti dva mandata provedena na klupi crveno-belih, u sezonama 2008/09 i 2011/12.
“Crvena zvezda je i dalje moj omiljeni klub i ponosan sam što sam deo njene istorije. Sadašnja ekipa je dobro izbalansirana, imaju mlade talentovane igrače koji već sada preuzimaju odgovornost. Takođe, fizički su veoma jaki. Ako hoćemo da dobijemo ovaj meč, moramo da ga kontrolišemo od početka. Veoma sam uzbuđen zbog duela sa Zvezdom“, rekao je Pešić za sajt Evrolige.

Krilni centar Bajerna Duško Savanović rekao je da je Zvezda za njegovu ekipu jedna u nizu prepreka na putu ka Top 16 fazi Evrolige.
“Ako želimo da prođemo dalje, moramo da pobedimo u što više mečeva. Sada nam je Zvezda sledeća na putu. Oni dolaze da pokažu da su i dalje jedna od najboljih ekipa u Evropi. Mi želimo da dokažemo da je naša hala naša kuća i branićemo je svim sredstvima“, kazao je srpski internacionalac.

Utakmica petog kola A grupe Evrolige između Crvene zvezde i Bajerna igra se u četvrtak od 20.45 u Minhenu.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action Images)


tagovi

Svetislav PešićSrbijaNemackaEvropaEvroligaDuško SavanovićFK Crvena zvezdaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara