""
""

Englezi luduju zbog Mažića: Jeste gol, ali prošle godine! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.12.15. | 09:54

"Novo tumačenje pravila ofsajda koštalo je Mančester Junajted izjednačenja"

U Mančester Junajtedu teško su podneli činjenicu da na proleće neće igrati Ligu šampiona! Posle poraza od Volfzburga i pobede PSV-a nad CSKA, Đavoli su skliznuli na treće mesto, tako da takmičenje nastavljaju u Ligi Evrope. Razloge neuspeha menadžer tima sa Old Traforda Luj van Gal pronašao je u srpskom arbitru Miloradu Mažiću, koji je pred kraj prvog dela poništio, po njima čist pogodak Džesija Lingarda

Sećate se te situacije... Lingard je šutirao, Mata bio u ofsajdu, ali nije dirao loptu, međutim, svakako da je uticao na igru, a Mažić je sa zadrškom prihvatio sugestiju pomoćnog arbitra. Ono što je posebno iziritiralo goste jeste činjenica da ni linijski sudija nije odmah podigao zastavicu, već posle žestokog protesta golmana Volfzburga Benalja.  
"Novo tumačenje pravila ofsajda koštalo je Mančester Junajted izjednačenja u tom trenutku", pojašnjava situaciju nekadašnji engleski arbitar Grejem Pol. "Odluka jeste bila ispravna, pošto se sada ofsajd sudi u slučaju da igrač koji je u nedozvoljenoj poziciji posle šuta svog saigrača na gol krene ka lopti, ili napravi bilo kakav pokret. Ali činjenica je da odluka donesena posle pritiska igrača Volfzburga".

Izabrane vesti

Grejem Pol nema dilemu oko još jedne stvari...
"Da se ovakav slučaj dogodio prošle godine u Ligi šampiona ovo bi bio čist gol".

(foto: Action Images)


tagovi

Milorad MažićLiga šampionaHuan MataEvropaEngleskadžesi lingard

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara