""
""

Đenova i Lacio za nulu, Sergeju pukla glava (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.02.16. | 22:35

Loš meč na Marasiju u senci povrede srpskog reprezentativca koji je junački odigrao ceo meč

Poprilično nezanimljiv meč odigrali su večeras Đenova i Lacio na čuvenom Marasiju. Konačan rezultat (0:0) u mnogome oslikava dešavanja na terenu, gde oba tima nisu propisno ni zapretila jedan drugom, pokazavši da su u ovom trenutku tek prosek u italijanskom fudbalu.

Izabrane vesti

Rimljani su bolje otvorili meč, zapretili preko mladog Danila Kataldija već u petom minutu, a do prednosti su mogli i u 21. kada je kapiten Stefano Mauri posle kornera glavom pogodio prečku gola Zmajeva.

Zanimljiv momenat desio se u 39. minutu, kada se srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić posle kornera za domaćina sudario sa protivničkim fudbalerom Ezekijelom Munjozom i tom prilikom mu je pukla glava.

Ipak, nakon intervencije lekara Lacija, mladom fudbaleru je stavljena čalma, pa je Sergej i nastavak meča proveo na terenu bez obzira na vidno okrvavljenu glavu. Đenova je samo jednom ozbiljno zapretila gostima u drugom delu, a ta jedna šansa bila je pokušaj glavom upravo  Munjoza, koji je golman Lacija Emanuele Marketi odlično zaustavio.

Za Lacio na ovom meču nastupili su još i Dušan Basta i Filip Đorđević, dok Milan Biševac nije bio u timu. Na drugoj strani Darko Lazović dobio je priliku u poslednjih desetak minuta u redovima Đenove, kada je zamenio Susa

SERIJA A - 24. KOLO

Subota

Bolonja – Fiorentina 1:1 (0:0)
/Đakerini 63 – Bernadeski 59/

Đenova – Lacio 0:0

Nedelja

12.30: Verona – Inter
15.00: Milan – Udineze
15.00: Frozinone – Juventus
15.00: Napoli – Karpi
15.00: Sasuolo – Palermo
15.00: Torino – Kjevo
18.00: Atalanta – Empoli
20.45: Roma – Sampdorija

(FOTO: Screenshot)

 


tagovi

Serija ASergej Milinković SavićLacioItalijaĐenovaDušan Basta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara