"Srđan Babić"
"Srđan Babić"

Đenova sigurna luka: Srđan Babić potpisuje za Sampdoriju

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.08.14. | 10:28

„Dogovor je postignut iznenada i eto, poslednjeg dana prelaznog roka napuštam Vojvodinu“, potvrdio talentovani štoper

Srđan BabićNi Partizan, ni Crvena zvezda. Završnicu prelaznog roka u Srbiji obeležiće – Vojvodina. Prvotimac novosadskog kluba Srđan Babić (18) putuje u Italiju, gde će poslednjeg dana prelaznog roka staviti potpisa na ugovor sa Sampdorijom.

Jedan od najtalentovanijih fudbalera na poziciji štopera u ovdašnjem fudbalu nije otputovao u Jagodinu, gde tim Zorana Marića igra utakmicu četvrtog kola Superlige, već je ostao u Novom Sadu i već danas bi trebalo da se otisne ka Đenovi kako bi se stavio na raspolaganje Siniši Mihajloviću, koji će, ističu Večernje novosti, ozbiljno računati na našeg omladinskog reprezentativca.
Da, nisam otišao sa ekipom. Ostao sam u Novom Sadu, da sredim neke paipre, jer putujem u Đenovu gde ću potpisati ugovor sa Sampdorijom. Dogovor je postignut iznenada i eto, poslednjeg dana prelaznog roka napuštam Vojvodinu“, rekao je Srđan Babić u izjavi za Novosti, a za sad anema informaicja koliko će novca crveno-beli dobiti na ime obeštećenja.

Izabrane vesti

On je treći igrač Vojvodine koji je ovog leta napustio klub, posle prodaje Sergeja Milinkovića Savića (Genk), Nemanje Radoje (Selta), uz napomenu da je Vanja Milinvković Savić potpisao ugovor sa Mančester junajtedom, ali su ga Crveni đavoli ostavili na Karađorđu u sklopu jednogodišnje pozajmice.

Za Srđana Babića se tokom leta interesovala Crvena zvezda, ali je on posle Evropskog prvenstva za omladince u Mađarskoj javno poručio da nema nameru da karijeru nastalvja na Marakani.

(FOTO: Star sport)


tagovi

EvropaItalijaSampdorijaSerija ASiniša MihajlovićSrbijaSrđan BabićSuperligatransferi2014FK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara