Erhan Mašović u Sent Galenu

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.06.18. | 20:31

Jednogodišnja pozajmica

Pre godinu dana stigao je u Klub Briž, nije odigrao ni minut takmičarskog fudbala u dresu novog prvaka Belgije, a kako će tim Ivana Leka naredne igrati u Ligi šampiona, teško da bi Erhan Mašović mogao da računa na bolji tretman. Zato je pristao na pozajmicu, pa će sledeće sezone igrati za Sent Galen.

Tamo bi trebalo da ima zagarantovanu minutažu. To mu je i cilj. Da igra. Razlog je jednostavan: sledećeg leta na programu je završni tuirnir Prvenstva Evrope mladih reprezentacija, a kako je bivši štoper Čukaričkog redovan na spiskovima selektora Gorana Đorovića razumljiva je njegova želja da kroz takmičarske mečeve zasluži novi poziv. Uostalom, u kvalifikacijama je već odigrao četiri od šest utakmica i ima dobre šanse da bude startni štoper, pogotovo što je Nikola Milenković otišao u A selekciju i kako igra pod komandom Mladena Krstajića nema razloga da se vraća stepenicu ispod.

Izabrane vesti

Mašović je ugovorom za Briž vezan od 2021, pa će - ako se dokaže u Sent Galenu - moći da računa na bolji status na stadionu „Žan Brajdel“. Inače, činjenica da Briž nije želeo da ga proda jasno ukazuje da na njera računa na duge staze.

FOTO: Star sport


tagovi

Erhan MašovićLetnji prelazni rok 2018Sent Galen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara