""
""

Eto testira Nišlije

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.02.17. | 10:47

Radnički danas igra protiv Antalije

Radnički danas igra treću utakmicu u okviru priprema u Turskoj protiv domaćeg kluba Antalijaspora. Upravo ova utakmica biće pravi test za Nišlije, imajući u vidu da je turski prvoligaš u poslednjih 11 mečeva u okviru njihovog prvenstva, zabeležio devet pobeda i po jedan remi i poraz.

Izabrane vesti

Odličnoj igri turske ekipe svakako doprinosi njihov napadač i najveća zvezda Samuel Eto. Iz tog razloga ova utakmica biće veliki izazov pre svega za odbranu Nišlija. Do sada, tokom priprema, Radnički je zabeležio jednu pobedu i to protiv ruskog kluba – Ska Energija iz Habarovska, dok je u prvom duelu izgubio od bugarske Slavije.
"Zadovoljan sam svime što je urađeno tokom priprema u Antaliji. Ekipa se polako uigrava, a pojačanja koja smo doveli u prelaznom roku polako postaju deo tima. Očekujem da danas igrači Radničkog, uprkos jakom protivniku, nametnu svoj ritam i svoju igru, odnosno da daju sve od sebe", kazao je podpredsednik kluba Dejan Propadalo.

On napominje da je sada prioritet da tim što pre dostigne odgovarajuću formu i da se što bolje pripremi za nastavak prvenstva u Srbiji. Propadalo je naglasio da cilj jeste Evropa i da možda zvuči previše ambiciozno, ali da je uz volju igrača, zalaganje uprave i uz podršku navijača to i te kako dostižno.

(foto: Action Images)


tagovi

pripremeRadnički NišSamjuel EtoSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara